ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λόπες: "Θα είμαι πανέτοιμος να βοηθήσω τον Ολυμπιακό στο επόμενο ματς"

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Ρόνι Λόπες | 19 Αυγούστου 2021
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Ρόνι Λόπες | 19 Αυγούστου 2021 EUROKINISSI

Ο Ρόνι Λόπες τόνισε πως είναι ενθουσιασμένος από όσα έχει δει μέχρι τώρα στον Ολυμπιακό και πως θέλει να κάνει τον κόσμο των ερυθρολεύκων χαρούμενο, ενώ έστειλε μήνυμα πως θα είναι έτοιμος να βοηθήσει από το επόμενο παιχνίδι του.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τα όσα έχει συναντήσει ως τώρα στον Ολυμπιακό στις πρώτες του ημέρες στην Ελλάδα εμφανίστηκε ο Ρόνι Λόπες, με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να αναφέρεται στους στόχους του με τους ερυθρόλευκους λίγο πριν από την σέντρα του πρώτου αγώνα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα play offs του Europa League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρόνι Λόπες με δηλώσεις του στο Mega:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις:

"Δεν έχω προλάβει να δω και να κάνω πολλά πράγματα πέρα από το να γνωρίσω τη νέα μου ομάδα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος κάνοντας την πρώτη μου προπόνηση με τη νέα μου ομάδα, είμαι ενθουσιασμένος με το προπονητικό κέντρο, με το γήπεδο και με ό,τι έχω δει ως τώρα και ανυπομονώ για να αγωνιστώ".

Για το πως επέλεξε Ολυμπιακό:

"Με έπεισε το γεγονός πως ο προπονητής είναι Πορτογάλος, τον γνώρισα πριν μερικά χρόνια και αυτό έπαιξε το ρόλο στην απόφασή μου. Έπαιξε ρόλο το γεγονός πως ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και μία από τις μεγάλες στην Ευρώπη. Είναι μία ομάδα που πάντα προσπαθεί να κατακτήσει τίτλους, είναι ένας σύλλογος με φιλοδοξίες που πάντα θέλει να κερδίζει πράγματα. Βρίσκομαι εδώ για να κερδίσω χαρές με τον Ολυμπιακό και να βοηθήσω να έρθουν άλλες".

Για το πότε θα είναι έτοιμος θα παίξει:

"Θα ήθελα να παίξω με την Σλόβαν αλλά δυστυχώς δεν γίνεται, στο επόμενο παιχνίδι θα είμαι πανέτοιμος να πάρω μέρος και να βοηθήσω".

Για τι πάει να προσφέρει στον Ολυμπιακό:

"Ξέρω πως οι φίλοι του Ολυμπιακού λατρεύουν το επιθετικό στιλ παιχνιδιού, βρίσκομαι για αυτό ακριβώς το λόγο εδώ, για να δώσω στον κόσμο αυτό που θέλει. Είμαι παίκτης που απολαμβάνω το γκολ, τις πάσες, τις ντρίμπλες, τις ασίστ και είμαι εδώ για να κάνω τον κόσμο χαρούμενο και να δημιουργήσω μία όμορφη σχέση μαζί τους".

Για το αν είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός να περάσει στους ομίλους του Europa League:

"Πραγματικά νομίζω πως είμαστε έτοιμοι να το καταφέρουμε αν και υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες και είμαστε στην αρχή της σεζόν. Υπάρχουν παίκτες που ακόμα γνωρίζονται κα υπάρχουν πράγματα για να βελτιώσουμε όμως νομίζω πως είμαστε σε μία φάση που μπορούμε να τα καταφέρουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ