ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λόπες: "Δουλεύω ώστε να βελτιώνομαι και να βοηθώ τον Ολυμπιακό όταν χρειάζεται"

Ο Ρόνι Λόπες πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε επί του ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Ρόνι Λόπες πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε επί του ΠΑΣ Γιάννινα INTIME

Ο Ρόνι Λόπες δήλωσε μεταξύ άλλων στην COSMOTE TV αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ότι δουλεύει για να βελτιώνεται και να βοηθάει τον Ολυμπιακό όταν χρειάζεται.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Ρόνι Λόπες να είναι χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε, το οποίο χαρακτήρισε όμορφο, ενώ για το μέλλον του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δεν ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρόνι Λόπες στη NOVA: Για το γκολ που σημείωσε: "Ήταν ένα ωραίο γκολ, ύστερα από πολύ καιρό που είχα να παίξω. Ένα τέρμα σε μια δύσκολη στιγμή, που μας χάρισε τη νίκη".

Για την επιστροφή του στη δράση: "Όταν έχεις τόσο καιρό να παίξεις, το πιο δύσκολο είναι το ψυχολογικό κομμάτι της επιστροφής. Εδώ και καιρό δουλεύω, ώστε να παίζω. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα, αν και εδώ και καιρό δεν παίζω. Όταν έχεις μια ευκαιρία πρέπει να την εκμεταλλευτείς".

Για την προσφορά του και το μέλλον του: "Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον. Δουλεύω ώστε να βελτιώνομαι και όταν χρειάζεται να βοηθώ τον Ολυμπιακό".

Για το δέσιμό του με την ομάδα: "Τα πηγαίνω καλά με όλους. Όλοι μου έχουν φερθεί καλά. Είμαι ευτυχισμένος εδώ και θέλω να βοηθώ τον σύλλογο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ