ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ

Λομπάρντο για Μπαλοτέλι: "Έχασε πολλα κιλά, ήταν η ευχάριστη έκπληξη"

Ο Μάριο Μπαλοτέλι με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας
Ο Μάριο Μπαλοτέλι με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας @ 2014 JOSE SANCHEZ / AP IMAGES

Ο Μάριο Μπαλοτέλι ήταν η ευχάριστη έκπληξη για το προπονητικό επιτελείο της Ιταλίας στην επιστροφή του στην εθνική ομάδα μετά από 3 χρόνια, με τον βοηθό του Μαντσίνι, Ατίλιο Λομπάρντο, να αποκαλύπτει πως έχει χάσει πολλά κιλά ο Super Mario.

Η επιστροφή του Μάριο Μπαλοτέλι στην εθνική Ιταλίας μετά από 3 και κάτι χρόνια απουσίας ήταν κάτι που συζητήθηκε ιδιαίτερα στην ποδοσφαιρική πιάτσα της γειτονικής χώρας, όμως ο Ατίλιο Λομπάρντο ήρθε να δώσει νέα διάσταση στο θέμα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Δεν είναι μόνο το ότι ο Super Mario επιβραβεύτηκε για τις πολύ καλές εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν με την Ντεμιρσπόρ του Βιτσέντσο Μοντέλα (9 γκολ και 5 ασίστ σε 21 ματς σε όλες τις διοργανώσεις) και κέρδισε μία θέση στην 35μελή αποστολή της σκουάντρα ατζούρα που έκανε προπονήσεις για ένα τριήμερο στο Κοβερτσάνο αλλά ήταν και εκ των παικτών που έλαμψαν.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε με δηλώσεις του στην ιταλική Rai ο Ατίλιο Λομπάρντο, εκ των άμεσων συνεργατών του Ρομπέρτο Μαντσίνι τα τελευταία χρόνια στην εθνική Ιταλίας:

"Έχασε πολλά κιλά, δεν ξέρω αν αυτό έγινε επειδή προσεβλήθη από κορονοϊό ή από κάποιον άλλο λόγο. Είχα να τον δω πολύ καιρό αφού είναι πολύ δύσκολο να παρακολουθούμε την πρόοδό του τώρα που παίζει στο εξωτερικό.

Ειλικρινά δεν περίμενα να τον δω σε τόσο καλή φυσική κατάσταση, ήταν ευχάριστη έκπληξη", δήλωσε χαρακτηριστικά, με τον 31χρονο πλέον Μπαλοτέλι να ελπίζει πως θα ξανακληθεί από τον Μαντσίνι ενόψει των αγώνων της Ιταλίας στα μπαράζ για μία θέση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Υπενθυμίζεται πως ο Super Mario, που μετράει 14 γκολ σε 36 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, έχει να παίξει στην σκουάντρα ατζούρα από το 1-1 με την Πολωνία (Nations League) τον Σεπτέμβριο του 2018, με το τελευταίο του διεθνές γκολ να έχει σημειωθεί στη φιλική νίκη με 2-1 επί της Σαουδικής Αραβίας τον Μάιο του ίδιου έτους.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ