CHAMPIONS LEAGUE

Λοκομοτίβ - Ατλέτικο: Ο Μίραντσουκ απάντησε με πέναλτι στον Χιμένες

Οι παίκτες της Ατλέτικο πανηγυρίζουν για το γκολ του Χιμένες κόντρα στην Λοκομοτίβ Μόσχας
Οι παίκτες της Ατλέτικο πανηγυρίζουν για το γκολ του Χιμένες κόντρα στην Λοκομοτίβ Μόσχας YURI KOCHETKOV/POOL VIA AP

Η Ατλέτικο Μαδρίτης άνοιξε το σκορ στην Μόσχα στο 18' με κεφαλιά του Χιμένες, όμως η Λοκομοτίβ δεν άργησε να φτάσει στην ισοφάριση, με τον διαιτητή να σφυρίζει πέναλτι υπέρ της μέσω χρήσης VAR και τον Μίραντσουκ να ευστοχεί (VIDEOS).

Λοκομοτίβ και Ατλέτικο άνοιξαν (μαζί με το Σαχτάρ - Γκλάντμπαχ) την αυλαία της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League και το ματς δεν άργησε να πάρει φωτιά.

Για την ακρίβεια, πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου "χτύπησε" η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, με τον Έκτορ Ερέρα να κάνει με το δεξί τη σέντρα από τα αριστερά και τον Χιμένες με εξαιρετική κεφαλιά (έσκασε η μπάλα στο έδαφος) να νικάει τον Γκιλιέρμε για το 1-0 των ροχιμπλάνκος.

Δεν χάρηκαν πάντως για πολλή ώρα το προβάδισμα, με την Λοκομοτίβ να απαντάει άμεσα με τη βοήθεια του VAR. Με τη βοήθεια του Video Assistant Referee ο διαιτητής πήγε να τσεκάρρει ιδίοις όμμασι το μόνιτορ για χέρι του Ερέρα, για να αποφασίσει τελικά να δώσει πέναλτι υπέρ των Μοσχοβιτών και τον Μίραντσουκ να το αξιοποιήσει για να γράψει το 1-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ