Λίβιου Αντάλ τσεκάρει ο ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο 25χρονος Ρουμάνος μεσοεπιθετικός Λίβιου Αντάλ προτάθηκε στον ΠΑΟΚ.
Την περίπτωση του Λίβιου Αντάλ εξετάζουν στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Metrosport”.
Ο 25χρονος Ρουμάνος μεσοεπιθετικός που έκανε εξαιρετική σεζόν με τη Βασλούι (με 15 γκολ σε 33 εμφανίσεις) έχει μείνει ελεύθερος εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ρουμανική ομάδα.
Με βάση το δημοσίευμα, το όνομά του δεν είναι πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ, καθώς προβληματίζει το γεγονός πώς δεν έχει φύγει ποτέ από την πατρίδα του και τα 2 εκ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο που φέρεται πως αξιώνει ο ποδοσφαιριστής θεωρούνται μεγάλο ποσό.
Αν οι οικονομικές απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή “πέσουν” κατά την διάρκεια της διαπραγμάτευσης, τότε μπορεί να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ στην απόκτησή του.
Ο Αντάλ είναι μία φορά διεθνής και έχει παίξει κατά σειρά στις Κονκόρντια Τσιάνα, Τάργκου Μούρες, Οτελούλ Γκαλάτι και Βασλούι.