ΑΓΓΛΙΑ

Λίβερπουλ: Ζητά επανεξέταση των αποφάσεων του VAR από την Premier League

Liverpool's manager Jurgen Klopp reacts during the English Premier League soccer match between Everton and Liverpool at Goodison Park stadium, in Liverpool, England, Saturday, Oct. 17, 2020. (Laurence Griffiths/Pool via AP)
Liverpool's manager Jurgen Klopp reacts during the English Premier League soccer match between Everton and Liverpool at Goodison Park stadium, in Liverpool, England, Saturday, Oct. 17, 2020. (Laurence Griffiths/Pool via AP) AP

Η Λίβερπουλ με επιστολή της ζητά από την Premier League να επανεξετάσει τις αποφάσεις του VAR για δύο συγκεκριμένες φάσεις στο ματς με την Έβερτον. (VIDEOS)

Έντονο τρίτο ημίχρονο είχε το ντέρμπι του Merseyside το οποίο βρήκε τις Έβερτον και Λίβερπουλ ισόπαλες με 2-2. Οι κόκκινοι είναι εκείνοι που έχουν παράπονα για τη διαιτησία και κυρίως από το VAR.

Για αυτό το λόγο και έστειλαν επιστολή στην Premier League με την οποία εκφράζουν τα παράπονα τους. Παράλληλα, στέκονται σε δύο συγκεκριμένες φάσεις.

Η πρώτη είναι εκείνη από την οποία προήλθε και ο τραυματισμός του Φαν Ντάικ. Ναι μεν υπήρχε οφσάιντ στη φάση κάτι που φάνηκε στην εξέταση της φάσης, ωστόσο, το μαρκάρισμα του Πίκφορντ από το οποίο προήλθε ο τραυματισμός του Ολλανδού στόπερ ήταν εγκληματικό. Στη Λίβερπουλ θεωρούν ότι θα έπρεπε να εξεταστεί το μαρκάρισμα για απευθείας κόκκινη κάρτα.

Η δεύτερη φάση φυσικά είναι αυτή του δεύτερου λεπτού των καθυστερήσεων όταν και το τέρμα του Χέντερσον ακυρώθηκε για οφσάιντ του Μανέ στην αρχή της φάσης. Οι κόκκινοι ζητούν να μάθουν ποιο σημείο του σώματος του Μανέ ήταν οφσάιντ, αλλά και πότε πάγωσαν το πλάνο οι διαιτητές του VAR.

Μένει να δούμε εάν η Λίβερπουλ θα πάρει απαντήσεις από τους αρμοδίους.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ