ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2025 ο Χέντερσον

Ο Τζον Χέντερσον πανηγυρίζει γκολ της Λίβερπουλ μαζί με τον Μοχάμεντ Σαλάχ κόντρα στην Τότεναμ | 27 Οκτωβρίου 2019
Ο Τζον Χέντερσον πανηγυρίζει γκολ της Λίβερπουλ μαζί με τον Μοχάμεντ Σαλάχ κόντρα στην Τότεναμ | 27 Οκτωβρίου 2019 @2019 JOHN SUPER/AP IMAGES

Ο Τζόρνταν Χέντερσον θα παραμείνει κάτοικος Άνφιλντ για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια ακόμα, με τον αρχηγό των κόκκινων να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον αγγλικό σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Η σημαία της Λίβερπουλ θα παραμείνει στον ιστό της. Ο Γιούργκεν Κλοπ είχε προαναγγείλει πως η Λίβερπουλ θα έρθει σε συμφωνία με τον Τζόρνταν Χέντερσον για σύναψη νέας συμφωνίας, με τον οποίο πορεύεται από το 2011 και έπειτα, με τα αγγλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως ο 31χρονος έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβολαιο συνεργασίας ως το καλοκαίρι του 2025.

"Με τιμάει και με κάνει υπερήφανο το γεγονός πως συνεχίζω το ταξίδι μου εδώ. Είναι κάτι το εκπληκτικό για μένα και την οικογένειά μου και ελπίζω οι φίλαθλοι και ο σύλλογος να αισθάνονται το ίδιο.

Κάθε χρονιά είναι ίδια, κάθε χρονιά η πρόκληση είναι μεγαλύτερη και αισθάνομαι πιο πεινασμένος από ποτέ. Αισθάνομαι το ίδιο πεινασμένος σε σχέση με όταν περπάτησα εδώ πριν από 10 χρόνια, για να αποδείξω στον κόσμο ότι αξίζω να βρίσκομαι σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο", τόνισε μεταξύ άλλων ο Χέντερσον.

Υπενθυμίζεται πως στα 10 χρόνια παρουσίας του στο Μέρσεϊσαϊντ (αποκτήθηκε το 2011 από την Σάντερλαντ), ο Χέντερσον μετράει 394 παρουσίες και 30 γκολ με τους κόκκινους, ενώ μέχρι στιγμής έχει κατακτήσει 1 Champions League, 1 Premier League, 1 Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Σύλλόγων και 1 League Cup.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ