ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ - Βιγιαρεάλ: Ο αλάνθαστος Τιάγκο είχε 99/103 μεταβιβάσεις

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα της Λίβερπουλ σε στιγμιότυπο κόντρα στη Βιγιαρεάλ για τα ημιτελικά του Champions League 2021-2022 στο "Άνφιλντ", Λίβερπουλ | Τετάρτη 27 Απριλίου 2022
Ο Τιάγκο Αλκάνταρα της Λίβερπουλ σε στιγμιότυπο κόντρα στη Βιγιαρεάλ για τα ημιτελικά του Champions League 2021-2022 στο "Άνφιλντ", Λίβερπουλ | Τετάρτη 27 Απριλίου 2022 © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα έκανε ακόμη ένα φανταστικό παιχνίδι με τη φανέλα της Λίβερπουλ, αφού σε ημιτελικά Champions League είχε 99 επιτυχημένες και μόλις 4 αποτυχημένες μεταβιβάσεις.

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα κάνει εκπληκτικά παιχνίδια το τελευταίο διάστημα για τη Λίβερπουλ και ο αγώνας κόντρα στη Βιγιαρεάλ για τα ημιτελικά του Champions League δεν ήταν η εξαίρεση.

Ο Ισπανός μέσος ήταν ο μετρονόμος των "κόκκινων" και οι αριθμοί του ήταν φανταστικοί. Σύμφωνα με την Opta, ο 31χρονος διεθνής επιχείρησε 103 μεταβιβάσεις, εκ των οποίων οι 99 ήταν εύστοχες (9 ήταν μακρινές μπαλιές), δηλαδή έφτασε σε ποσοστό επιτυχίας το 96,3%. Μάλιστα, όπως φαίνεται και από το γράφημα, οι περισσότερες από τις μεταβιβάσεις ήταν στο γήπεδο της Βιγιαρεάλ και 34 στο τελευταίο τρίτο, δηλαδή με αρκετούς αντιπάλους μπροστά του να προσπαθούν να ανακόψουν τις πάσες.

Αναπόφευκτα, η επίδοση αυτή είναι και η μεγαλύτερή του στα παιχνίδια που έχει δώσει για τη διοργάνωση.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ