PREMIER LEAGUE

Λίβερπουλ - Τσέλσι: Οι κόκκινοι ισοφάρισαν 1-1 με πέναλτι που δόθηκε μέσω VAR για χέρι του Τζέιμς πάνω στη γραμμή

Η φάση του χεριού του Τζέιμς στο Λίβερπουλ - Τσέλσι σε ματς πρωταθλήματος
Η φάση του χεριού του Τζέιμς στο Λίβερπουλ - Τσέλσι GLOMEX/COSMOTE TV

Η Λίβερπουλ έκανε το 1-1 κόντρα στην Τσέλσι στο 45+5', με τον διαιτητή να αποβάλλει με κόκκινη κάρτα τον Ρις Τζέιμς για χέρι πάνω στη γραμμή μετά από έλεγχο της φάσης μέσω VAR και τον Σαλάχ να νικάει από την άσπρη βούλα τον Μεντί.

Η Τσέλσι προηγήθηκε στο Άνφιλντ στο 22ο λεπτό με άπιαστη κεφαλιά του Χάβερτς και στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου είχε τον έλεγχο και απείλησε και με δεύτερο γκολ με τον Μάουντ, όμως μετά τη συμπλήρωση του 45ου λεπτού οι ισορροπίες άλλαξαν, στο μεγάλο ματς της 3ης αγωνιστικής της Premier League.

Σε μία φάση διαρκείας στα καρέ των Λονδρέζων η Λίβερπουλ άγγιξε αρχικά το γκολ με την κεφαλιά του Ματίπ μέσα από τη μικρή περιοχή που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης χρειάστηκε ο Τζέιμς να αποκρούσει πάνω στη γραμμή το πλασέ του Μανέ για να μην καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα.

Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ διαμαρτυρήθηκαν για παράβαση από πλευράς του δεξιού φουλ-μπακ της Τσέλσι, ο διαιτητής πήγε να δει τη φάση στο μόνιτορ μετά από συμβουλή που δέχτηκε από το VAR και η ετυμηγορία του ήταν σκληρή για την πρωταθλήτρια Ευρώπης αφού έδειξε την άσπρη βούλα αλλά και απευθείας κόκκινη κάρτα στον Τζέιμς, κρίνοντας πως είχε σταματήσει τη μπάλα με το χέρι του.

Η συνέχεια είχε ένταση καθώς οι παίκτες της Τσέλσι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την αποβολή, με τον Σαλάχ να παίρνει όμως φόρα και να νικάει τον Μεντί από την άσπρη βούλα, για να κάνει το 1-1 για την Λίβερπουλ στο φινάλε του πρώτου μέρους και να βάλει φωτιά στην αναμέτρηση ενόψει του δευτέρου ημιχρόνου.

TAGS PREMIER LEAGUE ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ