ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Τραυματίστηκε και ο Φαμπίνιο, τρελάθηκε ο Κλοπ

Ο Φαμπίνιο έγινε αναγκστική αλλαγή στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Μίντιλαντ και ο Κλοπ έσπευσε να τον παρηγορήσει.
Ο Γιούργκεν Κλοπ παρηγορεί τον Φαμπίνιο μετά τον τραυματισμό του. MICHAEL REGAN/POOL VIA AP

Ο Φαμπίνιο αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Μίντιλαντ και ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του.

Την ήμερα που έμαθε ότι μπορεί να υπολογίζει ξανά τον Τιάγκο Αλκάνταρα, ο Γιούργκεν Κλοπ έχασε έναν άλλο παίκτη από το βασικό του ροτέσιον.

Ο λόγος για τον Φαμπίνιο. Ο Βραζιλιάνος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με της Λίβερπουλ με την Μίντιλαντ για το Champions League και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Κατά τη διάρκεια της Τετάρτης θα περάσει από το νέο έλεγχο για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για θλάση.

Ο Γιούεργκεν Κλοπ έσπευσε να παρηγορήσει τον παίκτη του την ώρα που εκείνος περνούσε από μπροστά του, όμως στις δηλώσεις του μετά το ματς δεν έκρυψε την απογοήτευσή του.

"Ήταν ακριβώς το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμασταν αυτή τη στιγμή. Ξέρω πως ένιωσε θλάση. Είπε πως θα μπορούσε να συνεχίσει, αλλά χωρίς σπριντ, που αυτό δεν βοηθάει. Θα δούμε, θα ξέρουμε περισσότερα μετά τις ακτινογραφίες" ήταν το σχόλιο του Γερμανού κόουτς.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ CHAMPIONS LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ