ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Το ιδιαίτερο ραντεβού του Κλοπ με τον Σον Κοξ στα αποδυτήρια του Άνφιλντ

Λίβερπουλ: Το ιδιαίτερο ραντεβού του Κλοπ με τον Σον Κοξ στα αποδυτήρια του Άνφιλντ
PRINT SCREEN

Η Λίβερπουλ είναι μία μεγάλη αγαπημένη οικογένεια που χωράει όλους τους οπαδούς της και αυτό φάνηκε στο φινάλε του αγώνα με την Μπράιτον, με τον Γιούργκεν Κλοπ να υποδέχεται στα αποδυτήρια του "Άνφιλντ" τον Σον Κοξ και την οικογένειά του.

Έχουν περάσει έξι χρόνια από τους αγώνες της Λίβερπουλ με την Ρόμα για τα ημιτελικά του Champions League (σεζόν 2017-18), με το πρώτο ματς των δύο ομάδων να στιγματίζεται απο την άγρια και δολοφονική επίθεση που δέχτηκε στο Νησί, από οπαδούς των Ρωμαίων, ο Σον Κοξ.

Ο λόγος για έναν Ιρλανδό φιλο των ρεντς που πήγαινε στο "Άνφιλντ" για να δει το ματς της αγαπημένης του ομάδας, με τον ίδιο να μένει αρχικά σε κώμα και να υποβάλλεται σε θεραπείες στη συνέχεια, με το 2024 να τον βρίσκει πλέον να συνεχίζει τη ζωή του όντας καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.

Φυσικά, η Λίβερπουλ δεν τον έχει ξεχάσει και δεν είναι λίγες οι φορές όλα αυτά τα χρόνια που τον έχει προσκαλέσει για να δει παιχνίδια της διά ζώσης, με τον Σον Κοξ να κάνει το ίδιο και το απόγευμα της Κυριακής (31/03) συνοδευόμενος από την οικογένειά του και να χαίρεται στο φινάλε τη νίκη -με ανατροπή- επί της Μπράιτον.

Μάλιστα, λίγο μετά από την επικράτηση της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ, ο Κοξ είχε μία ιδιαίτερη συνάντηση στα αποδυτήρια με τον Γιούργκεν Κλοπ, με τον Γερμανό να τον υποδέχεται και να έχει θερμό εναγκαλισμό μαζί του, μιλώντας παράλληλα και με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του Ιρλανδού.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ