ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Στο πρωτόκολλο κορονοϊού ο Κλοπ, χάνει το παιχνίδι με την Τσέλσι

Ο Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ κατά τη διάρκεια ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ | 24 Οκτωβρίου 2021
Ο Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ κατά τη διάρκεια ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ | 24 Οκτωβρίου 2021 @2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της Λίβερπουλ για την αναμέτρηση κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς θεωρείται ύποπτο κρούσμα κορονοϊού.

Τα προβλήματα για τη Λίβερπουλ συνεχίζονται. Οι Reds δεν θα έχουν τον Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο τους για το παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι (2/1, 18:30, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Λίβερπουλ, ο Γερμανός προπονητής θεωρείται ύποπτο κρούσμα κορονοϊού (suspected positive Covid-19). Έτσι, βρίσκεται σε καραντίνα ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ τα συμπτώματα που παρουσιάζει είναι ελαφριά.

Πάντως, η Λίβερπουλ έχει μπλέξει με τον κορονοϊό. Την Παρασκευή (31/12) ο Κλοπ είχε δηλώσει στη συνέντευξη Τύπου πως τρεις παίκτες είναι θετικοί, όμως δεν έχει ζητηθεί αναβολή του αγώνα κόντρα στους μπλε.

Το παιχνίδι μεταξύ των Reds και της Τσέλσι είναι ιδιαίτερα κομβικό στο κυνήγι της πρωτοπόρου Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχει 53 βαθμούς. Οι μπλε είναι στη δεύτερη θέση με 42, ενώ ακολουθεί η Λίβερπουλ στο -1.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ