ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ - Σαουθάμπτον: Κόκκινο γκολ με πρώτη φετινή συνεργασία Σαλάχ - Μανέ

Liverpool's Sadio Mane, left, celebrates with teammates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Southampton at Anfield stadium in Liverpool, England, Saturday, May 8, 2021. (Paul Ellis/Pool via AP)
Liverpool's Sadio Mane, left, celebrates with teammates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Southampton at Anfield stadium in Liverpool, England, Saturday, May 8, 2021. (Paul Ellis/Pool via AP) @ 2021 PAUL ELLIS/ASSOCIATED PRESS

Η Λίβερπουλ έφτιαξε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της με την Σαουθάμπτον και δικαιώθηκε στο 31', με τον Σαλάχ να βγάζει εξαιρετική σέντρα από τα δεξιά και τον Μανέ να εκτελεί με το κεφάλι για να βάλει μπροστά στο σκορ τους ρεντς (VIDEOS).

Ο Φόρστερ ήταν ο καλύτερος παίκτης της Σαουθάμπτον στο πρώτο 45λεπτου του αγώνα στο Άνφιλντ σταματώντας αρκετές φορές τους παίκτες του Κλοπ, όμως στο 31' δεν είχε απάντησε και η Λίβερπουλ πήρε το προβάδισμα στο ματς για την 35η αγωνιστική της Premier League.

Πρωταγωνιστές ήταν τα δύο μεγάλα αστέρια της στην επιθετική γραμμή, οι Μοχάμεντ Σαλάχ και Σαντιό Μανέ. Ο Αιγύπτιος έβγαλε γλυκιά σέντρα με το αριστερό από τα δεξιά και ο Σενεγαλέζος πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας για να πάρει την κεφαλιά και να τη στείλει στη δεξιά γωνία της εστίας των αγίων για το 1-0.

Είναι μάλιστα εντυπωσιακό το γεγονός πως αυτό ήταν μόλις το πρώτο γκολ των "κόκκινων" στη φετινή Premier League που να προήλθε από συνεργασία των δύο αυτών παικτών, με την αμέσως προηγούμενη φορά που βοήθησε ο ένας τον άλλο να βρει δίχτυα να καταγράφεται τον Ιούνιο του 2020 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.

Photo Credits: @ 2021 Paul Ellis/Associated Press

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ