ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Σαλάχ και Κλοπ αποχαιρέτησαν με ξεχωριστό τρόπο τον Μανέ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πανηγυρίζει μαζί με τον Σαντιό Μανέ σε ματς της Λίβερπουλ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας | 24 Ιουνίου 2020
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πανηγυρίζει μαζί με τον Σαντιό Μανέ σε ματς της Λίβερπουλ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας | 24 Ιουνίου 2020 @2020 PAUL ELLIS/POOL VIA AP IMAGES

Ο Σαντιό Μανέ έκλεισε οριστικά το κεφάλαιο της Λίβερπουλ με την επισημοποίηση της συμφωνίας του με την Μπάγερν και οι Μοχάμεντ Σαλάχ και Γιούργκεν Κλοπ θέλησαν να πουν ένα ξεχωριστό αντίο, αποθεώνοντας τον αρχηγό της εθνικής Σενεγάλης.

Μετά από έξι χρόνια παρουσίας στην Λίβερπουλ όπου κατέκτησε έξι τίτλους με τους ρεντς, ο Σαντιό Μανέ αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους σε ένα εκπληκτικό κεφάλαιο της ποδοσφαιρικής καριέρας του και να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερν.

Πέρα από τους τίτλους που πανηγύρισε με τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ, φεύγει αφήνοντας πίσω του υπέροχες θύμησες από τα 120 γκολ σε 269 εμφανίσεις του και όπως ήταν λογικό, όλοι οι άνθρωποι της ομάδας πίνουν νερό στο όνομά του.

Μεταξύ αυτών οι Μοχάμεντ Σαλάχ και Γιούργκεν Κλοπ, με τον διόσκουρό του στη γραμμή κρούσης της Λίβερπουλ να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Μανέ μέσω ανάρτησής του στο Instagram και τον Γερμανό να τον χαρακτηρίζει θρύλο, παίκτη-πρότυπο και αστέρι παγκόσμιας κλάσης με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του κλαμπ.

"Ήταν μία ωραία βόλτα! Σε ευχαριστώ για όλες τις ωραίες στιγμές και σου εύχομαι τα καλύτερα στη νέα περιπέτειά σου! Θα λείψεις σε όλους μας", έγραψε χαρακτηριστικά ο Αιγύπτιος, με την απάντηση του Μανέ να είναι η εξής: "Συνέχισε να κάνεις τα πράγματά σου!! Αδερφέ είσαι ο καλύτερος".

Από την πλευρά του ο Κλοπ δήλωσε μεταξύ άλλων για τον Μανέ: "Ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στην ιστορία της Λίβερπουλ φεύγει και το κάνει έχοντας την ευγνωμοσύνη και την αγάπη μας.

Φεύγει με το στάτους του μεταξύ των μεγάλων να είναι εξασφαλισμένο. Φεύγει όντας ένας από τους καλύτερους παίκτες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Δεν θα πρέπει όμως να μένουμε σε αυτά που χάνουμε αλλά να γιορτάζουμε για αυτά που είχαμε το προνόμιο να έχουμε. Θυμάμαι ότι πέρυσι σε μία συνέντευξη, μου ζητήθηκε να περιγράψω με τρεις λέξεις τον Μανέ.

Είχα πει τότε πως ήταν αδύνατο να το κάνω με τρεις λέξεις. Είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης, είναι θρύλος, είναι ιδανικό πρότυπο, είναι ο τέλειος συμπαίκτης, είναι ένα πρόσωπο συμπονετικό, που νοιάζεται.

Όμως οι τρεις λέξεις που ταιριάζουν περισσότερο σήμερα είναι και οι πιο δύσκολες που λέμε: "Θα μας λείψεις".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ