ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ - Οσασούνα 3-1: Τριάρα στην πρόβα τζεναράλε με δύο γκολ του Φιρμίνο και ασίστ του Τσιμίκα

Ο Τσιμίκας σε αγώνα της Λίβερπουλ
Ο Τσιμίκας σε αγώνα της Λίβερπουλ AP

Η Λίβερπουλ στο τελευταίο της φιλικό πριν απ' την έναρξη της Premier League επικράτησε 3-1 της Λίβερπουλ με δύο γκολ του Φιρμίνο. Έβγαλε ασίστ ο Τσιμίκας.

Η Λίβερπουλ έδωσε το τελευταίο της φιλικό πριν απ' την έναρξη της Premier League. Οι Reds αντιμετωπίζουν το Σάββατο (14/8, 19:30) τη Νόριτς, με την ομάδα του Κλοπ να δείχνει έτοιμη, καθώς επικράτησε 3-1 της Οσασούνα στο Άνφιλντ.

Πάρα πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος έβγαλε και την ασίστ στον Φιρμίνο για το 2-0 στο 21ο λεπτό, έπειτα από ωραία συνεργασία με τον Μιναμίνο. Μάλιστα, ο Έλληνας μπακ που αγωνίστηκε 71 λεπτά, φαίνεται ότι θα ξεκινήσει βασικός κόντρα στην ομάδα του Γιαννούλη, εξαιτίας του τραυματισμού του Ρόμπερτσον.

Από εκεί και πέρα, ο Αρέσο έβαλε αυτογκόλ στο 14ο λεπτό, ενώ ο Φιρμίνο στο 41ο λεπτό έγραψε το 3-0, με τον Μιναμίνο να βγάζει την ασίστ. Η Οσασούνα μείωσε με τον Κίκε Γκαρσία στο 70'.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κέλεχερ, Τσιμίκας (71' Μπεκ), Κονατέ (80' Ντέιβις), Γκόμες (60' Ρις Γουίλιαμς),Νέκο Γουίλιαμς (80' Μπράντλεϊ), Τζόουνς (30' Γούντμπερν), Φαμπίνιο (60' Κλάρκσον), Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν, Μιναμίνο (71' Χέντερσον), Φιρμίνο (59' Αλκάνταρα), Γκόρντον (46' Ορίτζι)

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Πέρεζ, Όιερ, Ν. Γκαρσία, Ο. Γκαρσία, Κρουζ, Τορό, Αρέσο, Μπαρμπέρο, Τόρες, Ινίγκο Πέρες, Άβιλα

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Μπούντιμιρ, Ορόζ, Γκράου, Μαρτίνες, Ραμάλιο, Κίκε Γκαρσία, Ερέρα, Ντουφούρ, Μπάρχα, Γκαρσία.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ