ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Βαϊνάλντουμ δεν ανανεώνει, περιμένει η Μπαρτσελόνα στη γωνία

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Λιντς στο Άνφιλντ στις 12 Σεπτεμβρίου του 2020.
Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Λιντς PHIL NOBLE, POOL VIA AP

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ το καλοκαίρι πιθανότατα αποχαιρετά τη Λίβερπουλ και η Μπαρτσελόνα περιμένει στη γωνία για να τον κάνει δικό της.

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ δεν έχει δεχθεί την πρόταση ανανέωσης της Λίβερπουλ και η Μπαρτσελόνα περιμένει στη γωνία για να τον αποκτήσει και να τον προσθέσει στο έμψυχο δυναμικό της.

Οι ρεντς θα ήθελαν τον Ολλανδό χαφ στο Άνφιλντ και τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά σύμφωνα με τη "Mirror" έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει και να αναζητήσει νέα στέγη, απορρίπτοντας την προσφορά που του έγινε.

Εφόσον δεν βρεθεί άκρη και ο παίκτης δεν πειστεί, η Λίβερπουλ θα προσπαθήσει να τον παραχωρήσει και υπάρχουν σενάρια ακόμα και για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο Κούμαν θέλει τον συμπατριώτη του, εκείνος έχει "ψηθεί" με την προοπτική των Καταλανών και μετά το "όχι" του καλοκαιριού, αυτή τη φορά προτίθεται να πει το "ναι".

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Βαϊνάλντουμ θέλει να παίξει στη Μπαρτσελόνα και οι μπλαουγκράνα αναμένεται να κινηθούν για την απόκτησή του. Βέβαια, αυτή τη στιγμή υπάρχει και η εκλογική μάχη για το νέο πρόεδρο στις 24 Ιανουαρίου, οπότε μέχρι τότε δεν αναμένεται να υπάρξει η οποιαδήποτε κίνηση.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ