ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Ρόμπερτσον θα μείνει εκτός τουλάχιστον μέχρι τη διακοπή των εθνικών

Ο Άντριου Ρόμπερτσον στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Κρίσταλ Πάλας
Ο Άντριου Ρόμπερτσον στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Κρίσταλ Πάλας 2022 AP PHOTO/JON SUPER

Ο Άντι Ρόμπερτσον υποφέρει από τραυματισμό στο γόνατο και αναμένεται να επιστρέψει μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων. Ο Κώστας Τσιμίκας θα τον αντικαταστασήσει.

Η Λίβερπουλ ταλαιπωρείται από τραυματισμούς και έχει ακόμη ένα πλήγμα. Ο Ρόμπερτσον βρίσκεται εκτός τουλάχιστον μέχρι την διακοπή για τις εθνικές ομάδες, ωστόσο μπορεί να λείψει και περισσότερο.

Ο Σκοτσέζος αριστερός μπακ τραυματίστηκε στο γόνατο στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τη Νάπολι. Θα χάσει σίγουρα το ματς κόντρα στον Άγιαξ την Τρίτη για το Champions League (13/9, 22:00, COSMOTE SPORT 3HD, LIVE SPORT24), ενώ θα απουσιάσει και από το ματς της Κυριακής με την Τσέλσι, αν αυτό πραγματοποιηθεί.

Όπως αναφέρει το Athetic δεν θα είναι έτοιμος και για τα δύο παιχνίδια της εθνικής του ομάδας στο Nations League, με την επιστροφή του να υπολογίζεται μετά τη διακοπή. Φυσικά στα ματς των Reds θα τον αντικαταστήσει ο Κώστας Τσιμίκας.

"Ο Ρόμπο ένιωσε καλά την ημέρα μετά τη Νάπολι. Όμως, είναι εκτός τουλάχιστον μετά τη διακοπή για της εθνικές ομάδες" ανέφερε ο Γιούργκεν Κλοπ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ