ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο πατέρας του Λουίς Ντίας πήγε στο Έτιχαντ και πανηγύρισε έξαλλα το γκολ κόντρα στην Σίτι

Λίβερπουλ: Ο πατέρας του Λουίς Ντίας πήγε στο Έτιχαντ και πανηγύρισε έξαλλα το γκολ κόντρα στην Σίτι
PRINT SCREEN

Ο πατέρας του Λουίς Ντίας έχει αφήσει οριστικά πίσω του το πολυήμερο θρίλερ με την ομηρεία του βρίσκεται πλέον κοντά στο γιο του, με τις τηλεοπτικές κάμερες να τον εντοπίζουν στις εξέδρες του "Έτιχαντ" να πανηγυρίζει το γκολ των ρεντς κόντρα στην Σίτι.

Η Λίβερπουλ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι με το γκολ του Έρλινγκ Χάλαντ στο 27ο λεπτό (50ο για τον Νορβηγό σε 48 αγώνες του στην Premier League) όμως δεν πέταξε λευκή πετσέτα.

Τουναντίον, έμεινε ζωντανή στο ματς και στο 80ο λεπτό χτύπησε σαν κόμπρα τους πρωταθλητές Αγγλίας και Ευρώπης, με τους ρεντς να βγάζουν μία ωραία αντεπίθεση όπου η μπάλα πέρασε από τα πόδια των Μακάλιστερ, Χράφενμπερχ, Ντίας και Σαλάχ, πριν τη βρει μπροστά του ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ και εκτελέσει τον Έντερσον για το τελικό 1-1.

Το γκολ αυτό μπήκε στην εστία πίσω από την οποία βρίσκονταν οι εκδρομείς οπαδοί των ρεντς και το πανηγύρισαν έξαλλα, με τον τηλεοπτικό φακό να κάνει κάποια στιγμή zoom στην εξέδρα και να εντοπίζει ένα γνώριμο πρόσωπο, που έχει μπει στην καρδιά της οικογένειας της Λίβερπουλ τον τελευταίο μήνα.

Ο λόγος για τον Λουίς Μανουέλ Ντίας, πατέρα του Λουίς Ντίας, ο οποίος είχε πέσει στα χέρια απαγωγέων στην πατρίδα του και απελευθερώθηκε στις 9 Νοεμβρίου μετά από 12 ημέρες ομηρείας, με τις κάμερες να τον δείχνουν να πανηγυρίζει με την ψυχή του το γκολ της ισοφάρισης των ρεντς.

Σημειώνεται πως ο πατήρ Ντίας έφερε γούρι στον γιο του για δεύτερο διαδοχικό ματς στο οποίο δήλωσε παρών στις εξέδρες αφού πριν λίγες ημέρες είχε παρακολουθήσει διά ζώσης το κρεσέντο του Κολομβιανού διεθνούς στράικερ στη νίκη της χώρας του επί της Βραζιλίας, όπου σκοράρει δις υπογράφοντας μία μεγάλη ανατροπή απέναντι στην Σελεσάο.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ