ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Νούνιες μπήκε αλλαγή κι έκανε καρέ κόντρα στη Λειψία

Λίβερπουλ: Ο Νούνιες μπήκε αλλαγή κι έκανε καρέ κόντρα στη Λειψία
YOUTUBE

Ο Ντάργουιν Νούνιες σημείωσε τα πρώτα τέρματά του με τη φανέλα της Λίβερπουλ, στο φιλικό κόντρα στη Λειψία, σκοράροντας τέσσερις φορές στο 2ο ημίχρονο.

Ο Ντάργουιν Νούνιες έκανε σεφτέ στα γκολ με τη Λίβερπουλ και δεν ήταν καθόλου φειδωλός. Ο Ουρουγουανός επιθετικός πέρασε αλλαγή στο 2ο ημίχρονο και σκόραρε τέσσερις φορές, οδηγώντας τους "κόκκινους" σε θρίαμβο 5-0 επί της Λειψίας, σε φιλικό προετοιμασίας στη γερμανική πόλη.

Ο 23χρονος διεθνής πήρε τη θέση του Ρομπέρτο Φιρμίνο στο 46' και δύο λεπτά αργότερα ανέλαβε εκτέλεση πέναλτι, κάνοντας το 2-0 (ο Μοχάμεντ Σαλάχ από το 8ο λεπτό). Στο 51' οι φιλοξενούμενοι έκλεψαν και ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ έβγαλε τον Νούνιες τετ α τετ για το 3-0. Στο 68', ύστερα από πάσα του Χάρβεϊ Έλιοτ από δεξιά, ο Ουρουγουανός έκανε το 4-0 από κοντά και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 90', όταν ο Φάμπιο Καρβάλιο με υπέροχη ενέργεια τον έβγαλε ξανά τετ α τετ.

Ο Κώστας Τσιμίκας πέρασε κι αυτός αλλαγή στο 46ο λεπτό του φιλικού αγώνα.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΛΕΙΨΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ PREMIER LEAGUE BUNDESLIGA ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ THE PREMIER GREEKS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ