ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Μάτιπ υπέστη ρήξη χιαστού, τέλος η σεζόν

Liverpool's Joel Matip lies on the pitch in pain during the English Premier League soccer match between Liverpool and Fulham at the Anfield stadium in Liverpool, England, Sunday, Dec. 3, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο Ζόελ Μάτιπ @ 2023 JON SUPER / AP IMAGES

Ο Ζοέλ Μάτιπ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο παιχνίδι με τη Φούλαμ στο Άνφιλντ με αποτέλεσμα η σεζόν να λήξει πρόωρα γι' αυτόν.

Τεράστιο πλήγμα για τη Λίβερπουλ στο κέντρο της άμυνάς της, καθώς θα πορευθεί για το υπόλοιπο της σεζόν χωρίς τον Ζοέλ Μάτιπ. Ο 32χρονος Καμερουνέζος στόπερ τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Φούλαμ και οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν ότι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί του γόνατο.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις του μετά το ματς με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο Μπράμαλ Λέιν. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η σεζόν για τον Μάτιπ έληξε πρόωρα και μένει να φανεί πώς θα καλύψουν το κενό του οι "reds".

Να σημειωθεί ότι ο Μάτιπ έχει συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ μέχρι και το τέλος της σεζόν, ενώ φέτος πρόλαβε να αγωνιστεί 14 φορές σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ