ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο λόγος που ο Νούνιες διέγραψε τις φωτογραφίες της ομάδας από τα social media

Λίβερπουλ: Ο λόγος που ο Νούνιες διέγραψε τις φωτογραφίες της ομάδας από τα social media
(AP Photo/Rui Vieira) (AP PHOTO/RUI VIEIRA)

Ο Ντάργουιν Νούνιες αποκάλυψε τον λόγο πίσω από την κίνησή του να διαγράψει όλες τις φωτογραφίες του στα social media που σχετίζονταν με την Λίβερπουλ.

Ο οργανισμός της Λίβερπουλ βρισκόταν σε μία πολύ ευάλωτη κατάσταση συναισθηματικά λόγω της αποχώρησης του Γιούργκεν Κλοπ, καθώς και της απότομης πρόσφατης αγωνιστικής κατάρρευσης που στοίχησε πολύ στην ομάδα δεδομένων των προσδοκιών που είχαν δημιουργηθεί στις αρχές της σεζόν.

Μέσα σε αυτό το κλίμα ο Ντάργουιν Νούνιες είχε δεχθεί σφοδρή κριτική για τις επιδόσεις και την αποτελεσματικότητά του και εκείνος λίγο αργότερα προχώρησε στην διαγραφή κάθε φωτογραφίας που συνδεόταν με την Λίβερπουλ στα προσωπικά του social media προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις, ενώ δεν έλειψαν και τα σενάρια περί αποχώρησης του παίκτη.

Ο επιθετικός των "κόκκινων" όμως προχώρησε μετά την λήξη της σεζόν σε δηλώσεις και αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη πράξη.

ο 24χρονος αποκάλυψε ότι ο καταιγισμός επικρίσεων εναντίον του τον επηρέασε πολύ ψυχολογικά, αλλά επέμεινε ότι έχει πλέον αποφασίσει να αγνοεί κάθε σχόλιο γι' αυτόν - καλό, κακό ή αδιάφορο.

"Από τη στιγμή που ξεκινάς να παίζεις και μέχρι να αποσυρθείς, πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα σε κριτικάρει. Πριν, το έβλεπα πολύ και αυτό με επηρέαζε. 'Όποιος λέει ότι αυτά τα αρνητικά σχόλια δεν τον επηρεάζουν, λέει ψέματα, αυτά τα αρνητικά σχόλια που απευθύνονται σε σένα πάντα θα σε επηρεάζουν".

"Μου λένε τα πάντα, αλλά αγνοώ αυτά τα σχόλια γιατί δεν μου είναι χρήσιμα. Δεν κοιτάζω ποτέ τα αρνητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τουλάχιστον τώρα δεν κοιτάζω τίποτα, ούτε καν τα καλά. Αν ένα παιχνίδι πάει άσχημα για μένα, βασίζομαι στην οικογένειά μου".

"'Οταν τα πράγματα πάνε άσχημα για μένα, θυμώνω, αλλά προσπαθώ να γελάω με την οικογένειά μου και να μην δείχνω στον γιο μου τον θυμό που έχω..."

Πλέον ό ίδιος καλείται στην μετά-Κλοπ εποχή να αποδείξει εκ νέου την αξία του εντός γηπέδου ούτως ώστε να βοηθήσει αγωνιστικά το νέο ξεκίνημα του Άρνε Σλοτ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ