ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ ρώτησε πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι αν έχει παίξει ποδόσφαιρο

Ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου μετά το Λίβερπουλ - Σαουθάμπτον
Ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου μετά το Λίβερπουλ - Σαουθάμπτον PRINT SCREEN

Ο Γιούργκεν Κλοπ έδινε συνέντευξη σε έναν πρώην αμυντικό της Μάντσεστερ Σίτι και σε ζωντανή σύνδεση αναρωτήθηκε αν έχει παίξει ποδόσφαιρο.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είναι προπονητής στη Λίβερπουλ. Ο Νεντούμ Ονουόχα βετεράνος στόπερ με 178 εμφανίσεις στην Premier League και μια οκταετία στη Μάντσεστερ Σίτι. Οι δυο τους δεν συναντήθηκαν όσο ο δεύτερος ήταν εν ενεργεία, αλλά συναντήθηκαν στον απόηχο του επεισοδιακού αγώνα των "κόκκινων" με τη Γουλβς στον 3ο γύρο του FA Cup. Και η συνάντησή τους ήταν απολαυστική.

Ο άλλοτε διεθνής με την εθνική Αγγλίας Κ20 (αν και γεννημένος στη Νιγηρία) εκτελούσε χρέη ρεπόρτερ για το ESPN και πήρε δηλώσεις από τον Γερμανό τεχνικό στη μικτή ζώνη. Μία από τις ερωτήσεις αφορούσε τα μαρκαρίσματα στο παιχνίδι, με τον Κλοπ να απαντάει: "Δεν είμαι βέβαιος αν έχεις παίξει ποδόσφαιρο, αλλά αυτά τα πράγματα συμβαίνουν".

Ο Ονουόχα δεν αντέδρασε και συνέχισε τη συνέντευξη. Μία ημέρα αργότερα, όταν κλήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό στην εκπομπή του αμερικανικού δικτύου, εξήγησε ότι αν ο Κλοπ ήταν σε καλύτερη διάθεση θα απαντούσε, αλλά τώρα, έπειτα από το 2-2, δεν το τόλμησε.

Για την ιστορία, ο 36χρονος είχε 426 αγώνες στο βιογραφικό του για Σίτι, Σάντερλαντ (ως δανεικός το 2010-2011), ΚΠΡ (2011-2018) και Ρεάλ Σολτ Λέικ (2018-2020), ωστόσο δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο, αφού δεν πρόλαβε τη "χρυσή" εποχή των "πολιτών".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ