ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ πήγε στην Γερμανία για να δει αγώνα της Μάιντς και γνώρισε την αποθέωση

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ πήγε στην Γερμανία για να δει αγώνα της Μάιντς και γνώρισε την αποθέωση
PRINT SCREEN

Το όνομα του Γιούργκεν Κλοπ είναι πλέον συνυφασμένο με την Λίβερπουλ, με τον Γερμανό να μην ξεχνάει όμως το παρελθόν του και να το τιμάει με ιδιαίτερο τρόπο, κάνοντας επίσκεψη στο γήπεδο της Μάιντς για να δει φιλικό παιχνίδι της.

Από τον Οκτώβριο του 2016 και έπειτα οι οπαδοί της Λίβερπουλ πίνουν νερό στο όνομα του Γιούργκεν Κλοπ που έχει οδηγήσει τους ρεντς σε μεγάλες επιτυχίες, ωστόσο ουδείς μπορεί να ξεχάσει και το παρελθόν του εντός των γερμανικών συνόρων, όπου γνώρισε εξίσου μεγάλες στιγμές τόσο με την Ντόρτμουντ όσο και με την Μάιντς.

Με την τελευταία υπάρχει μάλιστα και ένα ξεχωριστό δέσιμο, αφού είναι η ομάδα στην οποία κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και εκείνη με την οποία άρχισε την προπονητική καριέρα του, με τον έμπειρο τεχνικό να επιστρέφει στις ρίζες του το Σάββατο (09/09).

Αυτό έγινε στο πλαίσιο φιλικού αγώνα της Μάιντς με την Ντούισμπουργκ, με τον Κλοπ να πηγαίνει στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση και να τυγχάνει αποθεωτικής υποδοχής από το κοινό της πρώην ομάδας του.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ