ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ σε δημοσιογράφο: "Προτιμώ να μην απαντήσω σε εσένα, ξέρεις γιατί..."

Κλοπ σε δημοσιογράφο: "Προτιμώ να μην απαντήσω σε εσένα, ξέρεις γιατί..."

Η βαριά ήττα από την Γουλβς στο "Μολινό" είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί σε εξαιρετικά αμήχανη θέση ο Γιούργκεν Κλοπ, με τον Γερμανό να προπονητή να αρνείται μάλιστα να απαντήσει σε ερώτηση που δέχτηκε από δημοσιογράφο στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Γιούργκεν Κλοπ βιώνει αναμφισβήτητα μία από τις πιο δύσκολες -αν όχι τη χειρότερη- περιόδους της θητείας του στην Λίβερπουλ, με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ να γνωρίζει τη συντριβή με 3-0 από την Γουλβς και να φτάνει τις επτά ήττες στα 20 ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής στη φετινή Premier League.

Πέρα από την πολύ άσχημη βαθμολογική θέση της (10η) η Λίβερπουλ παρουσιάζεται επίσης αγνώριστη προς το χειρότερο εντός γηπέδου σε σύγκριση με την περυσινή εξαιρετική της παρουσία όπου διεκδίκησε μέχρι τέλους τέσσερις τίτλους (κατέκτησε τους δύο), με τον Γερμανό προπονητή να δέχεται αρκετά "πυρά" όπως και η διοίκηση και οι παίκτες.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αυτό ενίοτε φέρνει και άκομψες αντιδράσεις, όπως για παράδειγμα μετά από το ματς στο Γουλβερχάμπτον το απόγευμα του Σαββάτου, με δημοσιογράφο να ζητάει από τον Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου να εξηγήσει για ποιο λόγο η ομάδα του μπαίνει τόσο άσχημα σε πολλούς φετινούς αγώνες της και τον και τον Γερμανό να ανάβει... κόκκινο:

"Είναι δύσκολο να μιλήσω σε σένα, για να είμαι 100% ειλικρινής. Θα προτιμούσα να μη σου απαντήσω. Ξέρεις γιατί... για όλα όσα έχεις γράψει. Αν οποιοσδήποτε άλλος θέλει να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση, θα το κάνω", είπε χαρακτηριστικά.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ