ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ "απάντησε" στους οπαδούς της Νότιγχαμ για το σύνθημά τους κατά του Νούνιες

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε αγώνα της Λίβερπουλ κόντρα στην Νότιγχαμ για την Premier League | 2 Μαρτίου 2024
Ο Γιούργκεν Κλοπ σε αγώνα της Λίβερπουλ κόντρα στην Νότιγχαμ για την Premier League | 2 Μαρτίου 2024 @2024 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Ντάργουιν Νούνιες έδωσε αποστομωτική απάντηση στους οπαδούς της Νότιγχαμ με το νικητήριο γκολ του στο 90+9' για την Λίβερπουλ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου πως προκάλεσαν την αντίδραση του Ουρουγουανού με ένα ειρωνικο σύνθημά τους.

Είχε συμπληρωθεί μία αγωνιστική ώρα στο "Σίτι Γκράουντ" και με το ματς της Νότιγχαμ με την Λίβερπουλ να μην έχει σκορ ο Γιούργκεν Κλοπ άρχισε νά κάνει τις πρώτες του κινήσεις από τον πάγκο, με τον Ντάργουιν Νούνιες να περνάει στον αγωνιστικό χώρο στο 60' αντί του Ρόμπερτσον για να τονώσει τη γραμμή κρούσης των κόκκινων.

Το γεγονός αυτό έκανε μερίδα φίλων των γηπεδούχων να λοιδωρήσουν με σύνθημά τους τον Ουρουγουανό στράικερ, φωνάζοντάς του "Είσαι σκ@@@ όπως ο Άντι Κάρολ" με τον ίδιο όμως να δίνει την απάντησή του στο χορτάρι, παίρνοντας χρυσή κεφαλιά στο 90+9' μετά από σέντρα του Μακάλιστερ και στέλνοντάς τη μπάλα στα δίχτυα για την απόδραση της ομάδας του.

Το γκολ αυτό κρατάει την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ στην κορυφή για ακόμη μία αγωνιστική και της δίνει δύναμη ενόψει του κρας τεστ της 10ης Μαρτίου στο "Άνφιλντ" με την Μάντσεστερ Σίτι, με τον Γιούργκεν Κλοπ να μην ξεχνάει ωστόσο τη συμπεριφορά από πλευράς φίλων της Νότιγχαμ προς τον Νούνιες και να τους το... θυμίζει στη συνέντευξη Τύπου.

"Αν ήμουν στη θέση τους δεν θα τραγουδούσα ένα τέτοιο σύνθημα. Δεν θα προσπαθούσα να δώσω ώθηση στον Ντάργουιν. Βασικά, ο κόσμος θα πρέπει να αρχίσει να φωνάζει αυτό το σύνθημα πιο συχνά!", τόνισε με σαφή ειρωνική διάθεση ο Κλοπ.

Υπενθυμίζεται πως ο Άντι Κάρολ είχε αποκτηθεί από την Λίβερπουλ τον Ιανουάριο του 2011 έναντι 40 εκατομμυρίων ευρώ καλούμενος να καλύψει το κενό του Φερνάντο Τόρες που είχε μόλις πουληθεί στην Τσέλσι, με τον παίκτη να γίνεται τότε ο ακριβότερος Βρετανός ποδοσφαιριστής αλλά να αποτυγχάνει να δικαιώσει τις υψηλές για αυτόν προσδοκίες και να αποχωρεί από το "Άνφιλντ" δύο χρόνια μετά με απολογισμό 11 γκολ σε 58 συμμετοχές.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ