ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο χορος του Τσιμίκα και των συμπαικτών του στα αποδυτήρια, στους ρυθμούς του "Freed from desire"

Λίβερπουλ: Ο χορος του Τσιμίκα και των συμπαικτών του στα αποδυτήρια, στους ρυθμούς του "Freed from desire"
PRINT SCREEN GLOMEX/COSMOTE TV

Η Λίβερπουλ κατέκτησε και το FA Cup μετά από το League Cup έχοντας για ήρωα στη διαδικασία των πέναλτι τον Κώστα Τσιμίκα και λίγο μετά την απονομή οι ρεντς γιόρτασαν με την ψυχή τους το τρόπαιο στήνοντας πάρτι στα αποδυτήρια του Γουέμπλεϊ.

Το 8ο τρόπαιο του Κυπέλλου Αγγλίας και πρώτο στο θεσμό μετά από το 2006 είναι πλέον γεγονός για την Λίβερπουλ, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να επικρατεί με 6-5 στα πέναλτι της Τσέλσι στον τελικό του Γουέμπλεϊ (0-0 η κανονική διάρκεια και η παράταση) έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Τσιμίκα που ευστόχησε στο τελευταίο χτύπημα στη ρωσική ρουλέτα για τους κόκκινους.

Οι πανηγυρικές σκηνές που έλαβαν χώρα μετά τον τελικό στο στρατόπεδο της Λίβερπουλ ήταν συλλεκτικές ενώ το πάρτι που στήθηκε εντός γηπέδου στο πλαίσιο της απονομής συνεχίστηκε και στα αποδυτήρια.

Εκεί έδωσαν ένα ξεχωριστό σόου όλοι οι ποδοσφαιριστές του Κλοπ, με τον Κώστα Τσιμίκα και τους συμπαίκτες του να αρχίζουν να χορεύουν στους ρυθμούς του δημοφιλούς τραγουδιού "Freed from desire" της GALA (του 1996) και την Λίβερπουλ να μη χάνει την ευκαιρία να δημοσιεύσει το σχετικό video μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ THE PREMIER GREEKS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ