ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Χάμαν κάλεσε τον Κλοπ να απολογηθεί για τη στάση του απέναντι σε δημοσιογράφο

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε ματς πρωταθλήματος της Λίβερπουλ απέναντι στην  Μπράιτον | 14 Ιανουαρίου 2023
Ο Γιούργκεν Κλοπ σε ματς πρωταθλήματος της Λίβερπουλ απέναντι στην Μπράιτον | 14 Ιανουαρίου 2023 @2023 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Η άρνηση του Γιούργκεν Κλοπ να απαντήσει στο ερώτημα συγκεκριμένου δημοσιογράφου μετά το ματς με την Γουλβς εξόργισε τον Ντίτμαρ Χάμαν, με τον παλαίμαχο μέσο της Λίβερπουλ να ασκεί αυστηρή κριτική στον συμπατριώτη του για τη στάση του.

Το ότι αγωνιστική κατάσταση της Λίβερπουλ βρίσκεται σε τραγικό σημείο, μπορεί να το αντιληφθεί κάποιος ακόμα και αν δεν έχει δει ούτε ένα παιχνίδι της μέσα στο 2023. Αρκεί να παρατηρήσει ότι αν υπήρχε άτυπη βαθμολογία για τα αποτελέσματα όλων των ομάδων της Premier League από την 1η Ιανουαρίου, οι κόκκινοι θα ήταν στην τελευταία θέση με μόλις έναν βαθμό.

Δεν είναι όμως μόνο το αγωνιστικό που προβληματίζει τους φίλους της ομάδας αλλά και τα γύρω-γύρω, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την στάση του Γιούργκεν Κλοπ απέναντι στον ρεπόρτερ Τζέιμς Πιρς (από τους πιο γνωστούς που καλύπτουν το ρεπορτάζ των κόκκινων) σε συνέντευξη Τύπου το περασμένο Σάββατο, μετά τη συντριβή με 3-0 στο "Μολινό".

Ο εν λόγω δημοσιογράφων ζήτησε από τον Γερμανό να του πει πώς προετοιμάζει τους παίκτες της Λίβερπουλ (το σκορ στα πρώτα 12 λεπτά ήταν 2-0 υπέρ της Γουλβς) και ο Κλοπ του απάντησε ως εξής: "Προτιμώ να μην απαντήσω σε εσένα, ξέρεις γιατί".

Το περιστατικό αυτό συζητήθηκε έντονα στο Νησί και την Δευτέρα (6/2) ήταν η σειρά του Κλοπ να μπει στο στόχαστρο κάποιου, με τον συμπατριώτη του Ντίτμαρ Χάμαν να ζητάει από τον Κλοπ να απολογηθεί.

"Το βρίσκω πολύ παράξενο και άσχημο αυτό που έγινε και θα πρέπει να συνειδητοποιήσει πως ο Τζέιμς Πιρς και η οικογένειά του βομβαρδίζονται με απειλητικά μηνύματα, επειδή ο Κλοπ δεν απάντησε στην ερώτησή του

Ήταν η τέλεια ερώτηση και νομίζω πως δικαιούται τουλάχιστον μία συγνώμη ο Τζέιμς. Η Λίβερπουλ είναι ένας σύλλογος που στηρίζεται στον σεβασμό και νομίζω ότι θα πρέπει κάποιος να πει στον Κλοπ πως είναι στην Λίβερπουλ και δεν μπορεί να συμπεριφέρεται με τέτοιο τρόπο", τόνισε ο Χάμαν, που ανά καιρούς έχει επικρίνει τον Κλοπ, για να προσθέσει:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Έχουμε καμπάνιες απέναντι στον εκφοβιασμό και δεν μπορείς να έχεις τον προπονητή της Λίβερπουλ να συμπεριφέρεται με τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε.

Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος στο σύλλογο να είναι σε θέση να του το πει. Έτσι όπως πάνε τα πράγματα, δεν βοηθάει τον εαυτό του με τέτοιες συμπεριφορές και σίγουρα δεν βοηθούν το σύλλογο, που είναι πάνω από όλους.

Δεν μπορείς να ανέχεσαι ο προπονητής της ομάδας να δείχνει ασέβεια απέναντι σε ένα δημοσιογράφο που έχει το σεβασμό όλων".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ