ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ δεν ταξίδεψε στο Πόρτο, αμφίβολος για το ντέρμπι με την Σίτι

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε ματς της Premier League κόντρα στην Νόριτς | 14 Αυγούστου 2021
Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ με τη φανέλα της Λίβερπουλ σε ματς της Premier League κόντρα στην Νόριτς | 14 Αυγούστου 2021 @2021 JRUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση της Λίβερπουλ, αλλά δεν μπήκε στο αεροπλάνο για το εκτός έδρας ματς με την Πόρτο, με τα αγγλικά ΜΜΕ να χαρακτηρίζουν αμφίβολη τη συμμετοχή του στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι.

Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε για τον Γιούργκεν Κλοπ ενόψει του αγώνα της Λίβερπουλ με την Πόρτο στο Ντραγκάο για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League και αυτό αφορά τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ.

Ο Άγγλος διεθνής μπακ πήρε μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας όμως στη συνέχεια δεν μπήκε στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει στην Πορτογαλία για το αποψινό ματς των κόκκινων, με τα αγγλικά ΜΜΕ να εκφράζουν αμφιβολίες για το αν θα προλάβει να είναι διαθέσιμος για το επικείμενο ντέρμπι πρωταθλήματος με την Μάντσεστερ Σίτι την ερχόμενη Κυριακή (3/10).

Υπενθυμίζεται πως ο Αλεξάντερ-Άρνολντ έχασε το Euro 2020 καθώς τραυματίστηκε στον μηρό σε φιλικό προετοιμασίας με την Αυστρία ενώ τη φετινή σεζόν μετράει 6 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις όπου έχει δώσει ήδη τρεις ασίστ.

Όσον αφορά στον παίκτη που θα μπορούσε να καλύψει το κενό του στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Τζέιμς Μίλνερ έπαιξε αυτό το ρόλο στο εντός έδρας 3-0 επί της Κρίσταλ Πάλας, ενώ υποψήφιοι για τη θέση αυτή είναι και οι Τζο Γκόμεζ και Νέκο Γουίλιαμς.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ