ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ - Νόριτς: Ο Σαλάχ άνοιξε λογαριασμό

Liverpool players celebrate the second goal of their team during the English Premier League soccer match between Liverpool and Norwich City at Anfield in Liverpool, England, Friday, Aug. 9, 2019. (AP Photo/Dave Thompson)
Liverpool players celebrate the second goal of their team during the English Premier League soccer match between Liverpool and Norwich City at Anfield in Liverpool, England, Friday, Aug. 9, 2019. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Ο Μο Σαλάχ άνοιξε λογαριασμό στη φετινή Premier League κάνοντας το 2-0 για τη Λίβερπουλ στο παιχνίδι με τη Νόριτς. (VIDEOS)

Ποιος άλλος; Ο Μο Σαλάχ που σκόραρε για τρίτη φορά σε πρεμιέρα της Λίβερπουλ στην Premier League πέτυχε το πρώτο ουσιαστικά γκολ των κόκκινων στο φετινό πρωτάθλημα κόντρα στη Νόριτς στο 19' κάνοντας το 2-0 για την πρωταθλήτρια Ευρώπης με όμορφο σουτ.

Ο Αιγύπτιος που αναδεικνύεται πιστός στο ραντεβού του με τα γκολ άρχισε και φέτος να σκοράρει από νωρίς και θέλει να πετύχει ακόμα περισσότερα τέρματα από πέρυσι.

Το 1-0 για τους γηπεδούχους είχε γίνει στο 7' με αυτογκόλ μετά από σέντρα του Οριγκί από τα αριστερά.

Η Λίβερπουλ πέτυχε και τρίτο γκολ στο 25' της αναμέτρησης με σκόρερ τον Φαν Ντάικ μετά από κόρνερ από τα αριστερά σε μια φάση όπου ο Ολλανδός στόπερ παρέσυρε τον αντίπαλο του και δεν πήδηξε καν.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ