ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Νοκ-άουτ ο Σαλάχ από το ματς με την Νότιγχαμ, ο Κλοπ άφησε ελπίδες για Νούνιες και Σόμποσλαϊ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πανηγυρίζει γκολ της Λίβερπουλ κόντρα στην Μπρέντφορντ | 17 Φεβρουαρίου 2024
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πανηγυρίζει γκολ της Λίβερπουλ κόντρα στην Μπρέντφορντ | 17 Φεβρουαρίου 2024 @2024 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Οι Ντάργουιν Νούνιες και Ντόμινικ Σόμποσλαϊ ενδέχεται να προλάβουν το κρίσιμο ματς πρωταθλήματος της Λίβερπουλ στην έδρα της Νότιγχαμ, όχι όμως και ο Μοχάμεντ Σαλάχ που δεν προλαβαίνει να επιστρέψει μετά από τον τραυματισμό του.

Η Λίβερπουλ θυμίζει... νοσοκομείο εδώ και λίγο καιρό με τα πολλά και μαζεμένα προβλήματα τραυματισμών που έχουν μαζευτεί στο προπονητικό κέντρο, με τον Γιούργκεν Κλοπ να παίρνει ωστόσο θάρρος από την κατάκτηση του League Cup αλλά και τους αρκετούς πιτσιρικάδες που ανταποκρίνονται εξαιρετικά και δεν έχουν αφήσει να φανούν ως τώρα τα τεράστια κενά.

Όπως και στους πρόσφατους αγώνες με Τσέλσι και Σαουθάμπτον έτσι και σε αυτόν που έπεται, το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στην Νότιγχαμ (02:03, 17:00, Novasports Premier League, LIVE από το SPORT24) για την 27η αγωνιστική της Premier League, οι ρεντς θα έχουν σημαντικές απουσίες, και μία εξ αυτών θα είναι δεδομένα του Μοχάμεντ Σαλάχ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αυτό το αποκάλυψε ο Γιούργκεν Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής, με τον Γερμανό να παραδέχεται πως ο Αιγύπτιος δεν θα αγωνιστεί στο "Σίτι Γκράουντ" καθώς δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του αλλά να στέλνει ταυτόχρονα και αισιόδοξα μηνύματα στους φίλους της ομάδας όσον αφορά στις περιπτώσεις των Ντάργουιν Νούνιες και Ντόμινικ Σόμποσλαϊ.

"Ο Ντάργουιν (Νούνιες) και ο Ντομ (Σόμποσλαϊ) προπονήθηκαν την Πέμπτη με την υπόλοιπη ομάδα. Έδειχναν να είναι καλά αλλα θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πώς θα αντιδράσουν.

Ο Έντο και ο Ρόμπερτσον δεν τα κατάφεραν αλλά υπάρχει πλάνο να κάνουν προπόνηση σήμερα. Αυτό είναι το πλάνο αλλά θα πρέπει να δούμε αν θα δουλέψει", τόνισε αρχικά ο Κλοπ, για να προσθέσει:

"Ο Κονατέ δεν έχει τίποτα, το ότι δεν άρχισε στο ματς με την Σαουθάμπτον είχε να κάνει με το μοίρασμα του χρόνου. Ο Ντίας είναι εντάξει, ο Μακάλιστερ είναι εντάξει. Όλοι δείχνουν καλά.

Το μοναδικό πρόβλημα ήταν πως δεν ξέραμε πως ο "Μάκα" ήταν άρρωστος για 1,5 μέρα όπως και ο Ρόμπο, αλλά ευτυχώς η ίωση που είχαν δεν εξαπλώθηκε. Μέχρι στιγμής δεν άκουσα κάτι αλλά δεν ρώτησα επειδή πιθανότατα δεν θέλω να ξέρω! Οπότε θα δούμε.

Δεν νομίζω πως ο Σαλάχ θα είναι νοκ-άουτ για πολύ καιρό ακόμη, όμως δεν θα πάρει μέρος στο ματς του Σαββάτου και από εκεί και πέρα βλέπουμε, προπόνηση με προπόνηση.

Νομίζω πως την ερχόμενη εβδομάδα, οποιαδήποτε στιγμή, είναι δυνατή η επιστροφή του. Είναι σίγουρα στο δρόμο της επιστροφής, αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμος".

Υπενθυμίζεται πως μετά από τον αγώνα στο "Σίτι Γκράουντ" ακολουθούν δύο εξίσου σπουδαία ραντεβού για την Λίβερπουλ, πρώτα στην Πράγα κόντρα στην Σπάρτα στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τους "16" του Europa League (07/03) και ακολούθως στο "Άνφιλντ" κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι (10/03) στο μεγάλο ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής της Premier League.

Η συνέντευξη Τύπου του Κλοπ για το Νότιγχαμ - Λίβερπουλ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΣΑΛΑΧ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ