ΑΓΓΛΙΑ

Λίβερπουλ: Νοκ-άουτ από το ματς με Άγιαξ ο Αλκάνταρα

Liverpool's Thiago, left, competes for the ball with Everton's Abdoulaye Doucoure during the English Premier League soccer match between Everton and Liverpool at Goodison Park stadium, in Liverpool, England, Saturday, Oct. 17, 2020. (Cath Ivill/Pool via AP)
Liverpool's Thiago, left, competes for the ball with Everton's Abdoulaye Doucoure during the English Premier League soccer match between Everton and Liverpool at Goodison Park stadium, in Liverpool, England, Saturday, Oct. 17, 2020. (Cath Ivill/Pool via AP) CATH IVILL/POOL VIA AP

O Τιάγκο Αλκάνταρα θα χάσει την πρεμιέρα του Champions League κόντρα στον Άγιαξ ελέω του τραυματισμού του στο ντέρμπι με την Έβερτον, με τους ανθρώπους της Λίβερπουλ να αισιοδοξούν πάντως πως ο τραυματισμός του δεν είναι τόσο σοβαρός.

Η Λίβερπουλ ετοιμάζεται για ταξίδι στο Άμστερνταμ όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Άγιαξ στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League, ωστόσο στην πτήση για Ολλανδία δεν θα επιβιβαστεί ο Τιάγκο Αλκάνταρα.

Ο Ισπανός μέσος των κόκκινων τραυματίστηκε στο γόνατο στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ με την Έβερτον Σάββατο (17/10) ύστερα από σκληρό μαρκάρισμα που δέχτηκε από τον Ρισάρλιζον και σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Liverpool Echo" τέθηκε εκτός μάχης από τον αγώνα με τον Άγιαξ.

Σε αντίθεση ωστόσο με τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ που κινδυνεύει να χάσει την υπόλοιπη σεζόν από το χτύπημα που δέχτηκε από τον Τζόρνταν Πίκφορντ στο ίδιο ματς, τα πράγματα μοιάζουν να είναι πολύ καλύτερα για τον Τιάγκο, με το ίδιο δημοσίευμα να αναφέρει πως οι εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε στο "Spire Hospital|", έδειξαν πως δεν υπάρχει κάποια σοβαρή ζημιά.

Αυτό σημαίνει πως χάνει σίγουρα το ματς με τον Άγιαξ την ερχόμενη Τετάρτη (21/10) και από εκεί και πέρα το ιατρικό τιμ του συλλόγου θα κάνει εκτίμηση της κατάστασής του για να δει το πότε ακριβές θα πρέπει να υπολογίζει την επιστροφή του στη δράση ο Γιούργκεν Κλοπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ