ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Πρώτη μέρα στο εντυπωσιακό προπονητικό κέντρο και η χρονοκάψουλα των ρεντς

Το εντυπωσιακό νέο προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ
Το εντυπωσιακό νέο προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ LIVERPOOL SOCIAL MEDIA

Η Λίβερπουλ θα προπονηθεί για πρώτη φορά στο νέο της προπονητικό κέντρο με τις πρώτες εικόνες να είναι άκρως εντυπωσιακές, ενώ παράλληλα δημιούργησε μία ιδιαίτερη χρονοκάψουλα για τους φιλάθλους του μέλλοντος. (Photos + VIDEOS)

Μία νέα εποχή αρχίζει από σήμερα στη Λίβερπουλ, αφού οι κόκκινοι εγκαινιάζουν ουσιαστικά το νέο προπονητικό τους κέντρο.

Μετά από 70 χρόνια στο Μέλγουντ θα πραγματοποιήσουν σήμερα (17/11) την πρώτη τους προπόνηση στις νέες τους εγκαταστάσεις οι οποίες όπως θα δείτε παρακάτω είναι άκρως εντυπωσιακές.

Όπως είναι φυσιολογικό στις εγκαταστάσεις υπάρχουν όλες οι ανέσεις, τα τρόπαια του συλλόγου, αλλά και όλα απαραίτητα εργαλεία για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Εκείνο που επισημαίνουν οι άνθρωποι της ομάδας όπως και ο Γιούργκεν Κλοπ είναι ότι πλέον οι ακαδημίες θα μπορούν να προπονούνται στον ίδιο χώρο με την πρώτη ομάδα και αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι.



ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΧΡΟΝΟΚΑΨΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

Πέρα από τις εντυπωσιακές εικόνες από το νέο προπονητικό κέντρο η Λίβερπουλ καινοτομεί αφού μέσα στις νέες της εγκαταστάσεις δημιουργεί μία χρονοκάψουλα για τους οπαδούς του μέλλοντος.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο αποθηκεύονται αντικείμενα μελών της ομάδας. Για παράδειγμα εκεί θα μπορεί να βρει κάποιος τα γυαλιά του Γιούργκεν Κλοπ, τα γάντια του Άλισον, τα παπούτσια του Φαν Ντάικ και πολλά άλλα αντικείμενα καθώς και μηνύματα γραμμένα σε βίντεο από θρύλους της ομάδας όπως οι Ρας, Νταγκλις.

Ο παραπάνω χώρος θα ανοίξει στους φιλάθλους το 2070 και μέχρι τότε θα συνεχίσει η συλλογή αντικειμένων, ώστε όσοι τον επισκέπτονται να κάνουν ταξίδι στον χρόνο.


TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ