ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξις Μακ Άλιστερ

Λίβερπουλ μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξις Μακ Άλιστερ

Παίκτης της Λίβερπουλ με κάθε επισημότητα είναι ο Αλέξις Μακ Άλιστερ, με το νέο 10άρι των Reds να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιό έως το 2028.

Ο Αλέξις Μακ Άλιστερ είναι η πρώτη μεταγραφή της Λίβερπουλ για τη θερινή μεταγραφική περίοδο. Ο 24χρονος μέσος ανακοινώθηκε από τους Reds και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2028.

Μάλιστα, στο VIDEO παρουσίασης του από τη Λίβερπουλ φαίνεται πως πήρε τη φανέλα με το Νο10. Ο αριθμός αυτός είχε μείνει "ορφανός" τη φετινή σεζόν μετά τη μεταγραφή το Σαντιό Μανέ στην Μπάγερν.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν την Τετάρτη (7/6), η ρήτρα του Μακ Άλιστερ στην Μπράιτον ήταν γύρω στα 35 εκατομμύρια λίρες, δηλαδή γύρω στα 40 εκατομμύρια ευρώ. Με λίγα λόγια, το ποσό που πλήρωσαν οι Reds ήταν απίστευτα χαμηλό, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως το περασμένο καλοκαίρι η Τσέλσι είχε δώσει 65 εκατομμύρια στους γλάρους για τον Μαρκ Κουκουρέγια.

Ο Αργεντινός μέσος έχει κάνει μία μαγική σεζόν. Έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην ευρωπαϊκή έξοδο της Μπράιτον έχοντας 35 συμμετοχές στην Premier League με δέκα γκολ και δύο ασίστ.

Επιπλέον, στα γήπεδα του Κατάρ λίγο πριν από το τέλος του 2022 σήκωσε και την κούπα του Παγκόσμιου Πρωταθλητή. Με την εθνική Αργεντινής ήταν βασικός σε όλα τα παιχνίδια, πλην του εναρκτηρίου με τη Σαουδική Αραβία, ενώ πέτυχε και ένα γκολ απέναντι στην Πολωνία. Στον τελικό είχε και μία ασίστ.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ