ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Με Σαλάχ, Μανέ και Ζότα η γραμμή κρούσης κόντρα στην Σίτι

Οι Μοχάμεντ Σαλάχ και Σαντιό Μανέ σε αγώνα της Λίβερπουλ κόντρα στην Γουότφορντ | 2 Απριλίου 2022
Οι Μοχάμεντ Σαλάχ και Σαντιό Μανέ σε αγώνα της Λίβερπουλ κόντρα στην Γουότφορντ | 2 Απριλίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

O Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε τους 11 εκλεκτούς για το αρχικό σχήμα της Λίβερπουλ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι (18:30, COSMOTE SPORT 3 HD). Οι Μανέ, Σαλάχ και Ζότα συνθέτουν την τριπλέτα στην επίθεση, στον πάγκο ο Κώστας Τσιμίκας.

Η Λίβερπουλ έκανε εκπληκτικό ντεμαράζ με 10 σερί νίκες που την έφεραν στο -1 από την κορυφή και το απόγευμα της Κυριακής είναι έτοιμη για το απόλυτο κρας-τεστ, αντιμετωπίζοντας στο Έτιχαντ την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι (18:30, COSMOTE SPORT 3 HD και LIVE από SPORT24) στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Premier League.

Ο Γιούργκεν Κλοπ επέλεξε τον Ντιόγκο Ζότα για να πλαισιώσει τους Σαλάχ και Μανέ στην επίθεση των κόκκινων, αφήνοντας στον πάγκο τον Λουίς Ντίας που ήταν βασικός απέναντι στην Μπενφίκα μεσοβδόμαδα, με την τριάδα της μεσαίας γραμμής να αποτελείται από τον αρχηγό Χέντερσον και τους Φαμπίνιο και Τιάγκο.

Όσον αφορά στον Κώστα Τσιμίκα, θα είναι στον πάγκο των αναπληρωματικών των ρεντς, στη μεγάλη αναμέτρηση του Έτιχαντ που ενδέχεται να καθορίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τη φετινή πρωταθλήτρια.

Η ενδεκάδα της Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Μάτιπ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Φαμπίνιο, Τιάγκο, Σαλάχ, Μανέ, Ζότα

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ