ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Με Σαλάχ, Φαν Ντάικ και Μπάιτσετιτς κόντρα στην Ρεάλ

Λίβερπουλ: Με Σαλάχ, Φαν Ντάικ και Μπάιτσετιτς κόντρα στην Ρεάλ
© 2023 JON SUPER/AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ έκανε γνωστή την ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει την Λίβερπουλ στην πρώτη κόντρα της με την Ρεάλ για τους "16" του Champions League. Με Σαλάχ στην επίθεση, Μπάιτσετιτς στον άξονα και Φαν Ντάικ στην άμυνα οι κόκκινοι.

Η Λίβερπουλ μετράει αντίστροφα για την πρώτη μάχη της στα νοκ-άουτ του Champions League, απέναντι στην Ρεάλ για τους "16" της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με τον Γιούργκεν Κλοπ να γνωστοποιεί την ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει τους ρεντς.

Ο Άλισον θα είναι κάτω από την εστία, οι Αλεξάντερ-Άρνολντ, Γκόμεζ, Φαν Ντάικ και Ρόμπερτσον θα αποτελέσουν την τετράδα στην άμυνα, με τους Μπάιτσετιτς, Χέντερσον και Φαμπίνιο να βρίσκονται στον άξονα και τους Σαλάχ, Νούνιες και Χάκπο να παίρνουν θέση στην γραμμή κρούσης της αγγλικής ομάδας.

Ο Γερμανός προπονητής διατήρησε την ίδια ακριβώς 11άδα που είχε επιλέξει και για τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου, στο νικηφόρο 2-0 εκτός έδρας επί της Νιούκαστλ, με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο με καλή ψυχολογία.

Και αυτό γιατί ενώ είχε να επιδείξει μόλις μία νίκη στα πρώτα επτά παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις μέσα στο 2023, αυτή τη στιγμή προέρχεται από νίκες απέναντι σε Έβερτον και Νιούκαστλ, με τους ρεντς να βλέπουν τα ματς με την Ρεάλ ως ευκαιρία για ρεβάνς για τους χαμένους τελικούς του 2018 και του 2022 και τον αποκλεισμό στα προημιτελικά το 2021.

Η ενδεκάδα της Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Γκόμεζ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Μπάιτσετιτς, Χέντερσον, Νούνιες, Σαλάχ, Χάκπο

Στον πάγκο κάθονται οι: Άντριαν, Κέλεχερ, Μίλνερ, Κεϊτά, Φιρμίνο, Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, Τζόουνς, Έλιοτ, Ζότα, Τσιμίκας, Καρβάλιο, Μάτιπ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ