PREMIER LEAGUE

Λίβερπουλ - Λέστερ: Ο Φας έβαλε δύο κωμικά αυτογκόλ μέσα σε επτά λεπτά

Ο Βόουτ Φας της Λέστερ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ για την Premier League 2022-2023 στο "Άνφιλντ", Λίβερπουλ | Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022
Ο Βόουτ Φας της Λέστερ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λίβερπουλ για την Premier League 2022-2023 στο "Άνφιλντ", Λίβερπουλ | Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022 © 2022/JON SUPER/AP IMAGES

Ο Βόουτ Βας σημείωσε δύο κωμικά αυτογκόλ μέσα σε επτά λεπτά στο 1ο ημίχρονο της εκτός έδρας αναμέτρησης της Λέστερ κόντρα; στη Λίβερπουλ.

Ο Βόουτ Φας εξελίχθηκε σε αρνητικό πρωταγωνιστή της Λέστερ, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ για την Premier League.

Ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός σημείωσε δύο αυτογκόλ σε διάστημα επτά λεπτών και μάλιστα αμφότερες οι φάσεις ήταν... κωμικές.

Οι "αλεπούδες" βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με το γκολ του Κίερναν Ντιούσμπερι Χολ από το 4ο λεπτό, όταν ήρθε η καταστροφή για τους φιλοξενούμενους.

Ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ έκανε χαμηλή σέντρα από δεξιά και ο Φας με τάκλιν προσπάθησε να ανακόψει. Η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και όταν χτύπησε στο πόδι του, πήρε ύψος και κρέμασε τον Ντάνι Γουόρντ, καταλήγοντας στα δίχτυα.

Επτά λεπτά αργότερα, ο Ντάργουιν Νούνιες έφευγε στο τετ α τετ με τον Ουαλό τερματοφύλακα και τον πλάσαρε, με την μπάλα όμως να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι. Ο Φας βρέθηκε ξανά στη φάση, αλλά με τη φόρα που είχε την κλότσησε αλλά χωρίς να γυρίσει το σώμα του και ουσιαστικά την έστειλε στα δίχτυα για το 2-1 και την ανατροπή των "κόκκινων".

Ο 24χρονος διεθνής έγινε ο τέταρτος παίκτης που σημειώνει δύο αυτογκόλ στο ίδιο παιχνίδι Premier League, ύστερα από τους Τζέιμι Κάραχερ, Μάικλ Πρόκτορ και Τζόναθαν Γουόλτερς.

TAGS PREMIER LEAGUE ΛΕΣΤΕΡ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ