ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Η UEFA επιστρέφει 4.000.000 στους φιλάθλους για τα εισιτήρια του τελικού Champions League 2022

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ πριν από τον τελικό του Champions League κόντρα στη Ρεάλ
Οι οπαδοί της Λίβερπουλ πριν από τον τελικό του Champions League κόντρα στη Ρεάλ 2022 AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Η UEFA αρχίζει την Πέμπτη τη διαδικασία επιστροφής χρημάτων στους φίλους της Λίβερπουλ που αγόρασαν εισιτήριο για τον επεισοδιακό τελικό Champions League 2022.

Η διαδικασία αποζημίωσης των φιλάθλων της Λίβερπουλ από την UEFA αρχίζει την Πέμπτη, ύστερα από το φιάσκο του περσινού τελικού Champions League που διεξήχθη στο Παρίσι.

Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία καλείται να επιστρέψει στους φίλους των "κόκκινων" το αντίτιμο του εισιτηρίου συν τα ταχυδρομικά τέλη, λόγω των όσων βίωσαν έξω από το "Σταντ ντε Φρανς".

Οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ καθυστέρησαν να πλησιάσουν στο γήπεδο λόγω κακών χειρισμών της αστυνομίας και των αρμοδίων για τη διεξαγωγή του τελικού. Όταν δε έφτασαν γύρω από το γήπεδο, έπεσαν θύματα έντασης που προκλήθηκε από χρήση δακρυγόνων της αστυνομίας, αλλά και θύματα απάτης και κλοπής από μικροκακοποιούς της γαλλικής πρωτεύουσας.

Η UEFA έδωσε 19.618 εισιτήρια για τις ανάγκες των φίλων της Λίβερπουλ, αξίας από 70 έως 690 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι θα βγάλει έως και 4.000.000 από τα ταμεία της για τις επιστροφές.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE 2022 CHAMPIONS LEAGUE ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ UEFA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ