ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Η συγκίνηση του Άλισον και η αγκαλιά με τον Τσιμίκα

Η αγκαλιά του Άλισον με τον Τσιμίκα
Η αγκαλιά του Άλισον με τον Τσιμίκα COSMOTE TV

Ο Άλισον έστειλε τη Λίβερπουλ στον έβδομο ουρανό της ευτυχίας σκοράροντας στο 95ο λεπτό με κεφαλιά κόντρα στην Γουέστ Μπρομ και το φινάλε τον βρήκε συγκινημένο να πνίγεται στις αγκαλιές των συμπαικτών του (VIDEO).

Απίστευτες στιγμές επεφύλασε το φινάλε του αγώνα στο "Χόθορνς", με την Λίβερπουλ να αποδράει με νίκη 2-1 απέναντι στην σκληροτράχηλη Γουέστ Μπρομ βρίσκοντας τον πλέον ανέλπιστο ήρωα: τον γκολκίπερ της!

Ο Άλισον υπέγραψε το τρίποντο για τους κόκκινους με εκπληκτική κεφαλιά στο 90+5' και το φινάλε του αγώνα λίγα λεπτά μετά τον βρήκε να αδυνατεί να συγκρατήσει τη συγκίνησή του, έχοντας πετύχει ένα τόσο σημαντικό γκολ λίγους μήνες μετά το θάνατο του πατέρα του.

Φυσικά, πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του, μεταξύ αυτών και ο Κώστας Τσιμίκας που έσπευσε να συγχαρεί τον Βραζιλιάνο κίπερ για το πολύ σημαντικό γκολ του, που ίσως στείλει στο Champions League την ομάδα του.

"Ο θεός έβαλε το χέρι του στο κεφάλι μου. Δεν ξέρω πως να πανηγυρίσω, αλλά ευτυχώς δεν χρειάζεται πολλές φορές να ανεβαίνω για να σκοράρω", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις στο φινάλε ο Άλισον, ενώ για το θάνατο το πατέρα του είπε:

"Θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους. Ο Αντσελότι και η Έβερτον μου έστειλαν γράμμα, το ίδιο η Σίτι και η Τσέλσι. Χωρίς στήριξη, δεν θα τα κατάφερνα τόσο μακριά από την οικογένειά μου".

Όσον αφορά στο πρώτο σχόλιο του Γιούργκεν Κλοπ για το γκολ του Άλισον στο φινάλε των καθυστερήσεων; "Η τεχνική είναι εξωπραγματική, είναι ένα γκολ κορυφαίας κλάσης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ