PREMIER LEAGUE

Λίβερπουλ - Έβερτον: Ο Σαλάχ τιμώρησε την κεφαλιά του Ταρκόφσκι στο δοκάρι, σκοράροντας στην αντεπίθεση

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ σκοράρει με την Λίβερπουλ απέναντι στην Έβερτον σε ματς της Premier League | 13 Φεβρουαρίου 2023
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ σκοράρει με την Λίβερπουλ απέναντι στην Έβερτον σε ματς της Premier League | 13 Φεβρουαρίου 2023 @2023 JON SUPER/AP IMAGES

Το "Άνφιλντ" σείστηκε στο 37ο λεπτό του Λίβερπουλ - Έβερτον, με τα ζαχαρωτά να αγγίζουν το γκολ έχοντας κεφαλιά στο δοκάρι μετά από κόρνερ και τους ρεντς να "χτυπούν" στην εξέλιξη της φάσης, με τον Σαλάχ να γράφει το 1-0 μέσα από αντεπίθεση.

Το Νο 242 ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ μεταξύ της Λίβερπουλ και της Έβερτον δεν είχε τις μεγάλες φάσεις όμως στο 37ο λεπτό φρόντισε να αποζημιώσει το φίλαθλο κοινό, αφού μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα οι οπαδοί που βρίσκονταν στις εξέδρες του "Άνφιλντ" τα... είδαν όλα.

Αρχικά, ήταν η σειρά των φίλων της Έβερτον να καρδιοχτυπήσουν αφού μετά από εκτέλεση κόρνερ της ομάδας τους, ο Ταρκόφσκι πήρε την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Το γκολ δεν μπήκε και στην εξέλιξη της φάσης σημειώθηκε στο άλλο τέρμα, για να προκαλέσει έκσταση στους φίλους της Λίβερπουλ.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πανηγυρίζει γκολ με την Λίβερπουλ κόντρα στην Έβερτον | 13 Φεβρουαρίου 2023
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πανηγυρίζει γκολ με την Λίβερπουλ κόντρα στην Έβερτον | 13 Φεβρουαρίου 2023 @2023 JON SUPER/AP IMAGES

Οι γηπεδούχοι έβγαλαν ταχύτατη κόντρα βρίσκοντας ανοργάνωτη την άμυνα της συμπολίτισσας και ο Νούνιες έκανε κούρσα και γύρισμα στον Σαλάχ την κατάλληλη στιγμή, με τον Αιγύπτιο να πετάγεται στο ύψος της μεγάλης περιοχής και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, επωφελούμενος από τη λανθασμένη έξοδο του Πίκφορντ (1-0).

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΕΒΕΡΤΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ