ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ: "Δεν μπορούμε να υπογράφουμε παίκτες με χρήματα που δεν έχουμε"

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε συνέντευξη Τύπου μετά από φιλική αναμέτρηση της Λίβερπουλ στην Αυστρία |
Ο Γιούργκεν Κλοπ σε συνέντευξη Τύπου μετά από φιλική αναμέτρηση της Λίβερπουλ στην Αυστρία | @2020 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ υπεραμύνθηκε της πολιτικής της διοίκησης της Λίβερπουλ να μην κάνει μεγάλα οικονομικά ανοίγματα και τόνισε για μία ακόμα φορά πως οι κόκκινοι δεν μπορούν να συναγωνιστούν σε μεταγραφικά έξοδα τις Σίτι, Τσέλσι και Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Σίτι τίναξε τη μπάνκα στον αέρα προσφέροντας 100.000.000 λίρες για τον Τζακ Γκρίλις (ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία για Βρετανό ποδοσφαιριστή) και διεκδικεί τον Κέιν, η συμπολίτισσά της, Γιουνάιτεντ, πήρε τον Σάντσο και έχει κλείσει τον Βαράν και η Τσέλσι έδωσε 98.000.000 λίρες για την επιστροφή του Λουκάκου στο Λονδίνο μετά από επτά χρόνια.

Στον αντίποδα, η Λίβερπουλ πήρε μόνο έναν παίκτη αυτή τη μεταγραφική περίοδο, τον Κονατέ από την Λειψία, και πολλοί ήταν οι φίλοι της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ με τη μεταγραφική πολιτική της διοίκησης, από τη στιγμή μάλιστα που δεν αποκτήθηκε παίκτης για να καλύψει το κενό του Βαϊνάλντουμ στη μεσαία γραμμή.

Για τον Γιούργκεν Κλοπ όμως, η Λίβερπουλ ενεργεί σωστά, με τον Γερμανό να ξεκαθαρίζει πως η ομάδα του δεν μπορεί να ακολουθήσει τη λογική των άλλων μεγάλων κλαμπ της Premier League και να κάνει πολυδάπανες μεταγραφές, από τη στιγμή που δεν έχει αντίστοιχα έσοδα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Δεν μου κάνει έκπληξη ότι ξοδεύουν αυτά τα χρήματα επειδή αυτοι οι σύλλογοι δεν επηρεάζονται από τη συνολική κατάσταση (σ.σ. τις οικονομικές επιπτώσεις του κορονοϊού).

Ξέρω πως βρίσκουν τρόπο να ξοδεύουν, όλοι ξέρουμε το στάτους της Τσέλσι, της Σίτι και της Παρί. Εμείς έχουμε τον δικό μας τρόπο.

Αυτό που κάναμε πάντα ήταν να ξοδεύουμε μόνο όσα χρήματα είχαμε στη διάθεσή μας", τόνισε ο Γιούργκεν Κλοπ παραμονή της πρεμιέρας της Λίβερπουλ στην Premier League κόντρα στην Νόριτς, για να προσθέσει:

"Δεν μπορούμε να συγκριθούμε με άλλους συλλόγους επειδή προφανώς δεν έχουν οικονομικά όρια. Εμείς αντίθετα έχουμε, όμως με αυτό τον τρόπο έχουμε πετύχει τα τελευταία χρόνια.

Δεν μπορούμε να ξοδεύουμε χρήματα που δεν έχουμε, ίσως οι άλλοι να μπορούν".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ