ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Χτύπησε στον αστράγαλο ο Ρόμπερτσον στο φιλικό με την Μπιλμπάο

Ο Ρόμπερτσον πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο μετά τον τραυματισμό του
Ο Ρόμπερτσον πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο μετά τον τραυματισμό του

Η Λίβερπουλ αντιμετώπισε την Κυριακή (8/8) την Αθλέτικ Μπιλμπάο σε φιλικό στο Άνφιλντ με τον Ρόμπερτσον να τραυματίζεται στον αστράγαλο στο 42' και να υποβάλλεται σε μαγνητική τη Δευτέρα (9/8) για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Σε μαγνητική στον αστράγαλο θα υποβληθεί τη Δευτέρα (9/8) ο Άντι Ρόμπερτσον ο οποίος χτύπησε στη διάρκεια του φιλικού της Κυριακής με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο Άνφιλντ.

Στο 42' ο αριστερος μπακ από την Σκωτία προσπάθησε να κόψει μια σέντρα, έβαλε τον αστράγαλο του και πάτησε άτσαλα μετά στο έδαφος ενώ στις πρώτες του κινήσεις έδειξε να σφαδάζει από τον πόντο.

Ο Ρόμπερτσον αντικαταστάθηκε όπως είναι φυσικό και τη Δευτέρα θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις με την ανησυχία να είναι έκδηλη στο στρατόπεδο των "κόκκινων".

Μετά το ματς ο Γιούργκεν Κλοπ είπε για τον τραυματισμό: "Φυσικά και δεν γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του. Η αλήθεια είναι πως πονούσε αρκετέ και για αυτό έγινε αλλαγή. Θα το είδατε και εσείς στην τηλεόραση πως έκοψε τη μπάλα η οποία του γύρισε τον αστράγαλο.

Πλέον δεν πονάει αλλά δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω αν δεν έχουμε τις εξετάσεις του. Θα πάει αύριο για μαγνητική και θα ξέρουμε περισσότερα".

Να σημειώσουμε πως το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1 με τον Κώστα Τσιμίκα να μην αγωνίζεται καθόλου καθώς η Λίβερπουλ έχει και νέο φιλικό τη Δευτέρα (9/8) με αντίπαλο την Οσασούνα και ο Κλοπ είχε χωρίσει δύο διαφορετικές ενδεκάδες με τον Έλληνα μπακ να αγωνίζεται στο ματς της Δευτέρας.

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ