PREMIER LEAGUE

Λίβερπουλ - Άρσεναλ: Ανατροπή για τους ρεντς σε επτά λεπτά

Liverpool's Sadio Mane, second lefties congratulated by teammates after scoring his team's first goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield in Liverpool, England, Monday, Sept. 28, 2020. (Paul Ellis/Pool via AP)
Liverpool's Sadio Mane, second lefties congratulated by teammates after scoring his team's first goal during the English Premier League soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield in Liverpool, England, Monday, Sept. 28, 2020. (Paul Ellis/Pool via AP) AP

Η Άρσεναλ κατάφερε να προηγηθεί στο ματς με τη Λίβερπουλ με τον Λακαζέτ αλλά δέχτηκε δύο γκολ μέσα σε επτά λεπτά από τους ρεντς που έκαναν την ολική ανατροπή πριν φύγει το ημίχρονο. (VIDEOS)

Η Λίβερπουλ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι με την Άρσεναλ αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν πρώτοι το σκορ αλλά οι ρεντς κατάφεραν να γυρίσουν το ματς μέσα σε επτά λεπτά και πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.

Οι "κανονιέρηδες" πήραν το προβάδισμα με τον Λακαζέτ στο 25' όταν ο Ρόμπερτσον έκανε το λάθος η μπάλα έφτασε στον Γάλλο που με γυριστό έκανε το 1-0.

Η Λίβερπουλ αντέδρασε γρήγορα και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια. Ο Σαλάχ μπήκε υπέροχα στη μεγάλη περιοχή των φιλοξενουμένων και έκανε το σουτ με το αριστερό, ο Λένο απέκρουσε ασταθώς και ο Μανέ πήρε το ριμπάουντ για να προωθήσει τη μπάλα στα δίχτυα με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή.

Στο 34' η Λίβερπουλ έφτασε στην ολική ανατροπή. Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ έκανε σέντρα από τα δεξιά και την έστειλε συστημένη στον προωθημένο Ρόμπερτσον που την υποδέχτηκε στην πλάτη της άμυνας της Άρσεναλ, έκανε το κοντρόλ και νίκησε με αριστερό πλασέ τον Λένο.

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ