ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Έντο για τα επόμενα 4 χρόνια

Λίβερπουλ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Έντο για τα επόμενα 4 χρόνια
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΣΤΟ YOUTUBE

Ο Γουατάρου Έντο είναι ο ποδοσφαιριστής που θα κληθεί να καλύψει τη θέση "6" στην Λίβερπουλ τη φετινή σεζόν, με τους ρεντς να αποκτούν τον 30χρονο αρχηγό της Στουτγκάρδης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια δίνοντας 19 εκατομμυρίων ευρώ.

Μετά από το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τους Καϊσέδο και Λάβια (αμφότεροι κατέληξαν στην Τσέλσι) η Λίβερπουλ έκανε αγώνα δρόμου για να εντοπίσει τον παίκτη που θα την ενισχύσει στη θέση του αμυντικού μέσου τη φετινή σεζόν και τελικά τον βρήκε στην... Στουτγκάρδη.

Αυτός είναι ο Γουατάρου Έντο, με τον 30χρονο αρχηγό των Σουηβών και της εθνικής Ιαπωνίας να αποτελεί τον εκλεκτό του Γιούργκεν Κλοπ και τους ρεντς να ανακοινώνουν την Παρασκευή (18/8) τη συμφωνία τους με την ομάδα της Bundesliga, δίνοντας το ποσό των 19 εκατομμυρίων ευρώ.

"Είμαι πραγματικά χαρούμενος. Ο Γουατάρου είναι πραγματικά καλός παίκτης", τόνισε ο Κλοπ για τη μεταγραφή, με τον Έντο, ο οποίος είχε απολογισμό 15 γκολ και 12 ασίστ σε 133 ματς με τη φανέλα της Στουτγκάρδης, να αναφέρει στις πρώτες του δηλώσεις:

"Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως η Λίβερπουλ, αυτό είναι το όνειρό μου. Ήταν πάντα όνειρο για μένα να αγωνιστώ στην Premier League με έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο.

Θα είναι η πρώτη φορά για μένα που θα παίξω στο Άνφιλντ. Ανυπομονώ να παίξω εκεί μπροστά στους οπαδούς της Λίβερπουλ.

Παίζω στη θέση "6" και είμαι περισσότερο αμυντικός παίκτης. Νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα αμυντικά και θα έχω μία καλή οργάνωση του παιχνιδιού στο κέντρο. Αυτή είναι η δουλειά μου".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ