ΑΕΚ

Λιβάι Γκαρσία: "Θέλω να σκοράρω κόντρα στον Ολυμπιακό"

Ο Λιβάι Γκαρσία στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Βόλο
Ο Λιβάι Γκαρσία στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Βόλο PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Λιβάι Γκαρσία μίλησε για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και επεσήμανε ότι το κλειδί για την Ένωση θα είναι το να ακολουθήσει το πλάνο που θα καταστρώσει πριν το ματς.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το απόγευμα της Κυριακής τον Ολυμπιακό (21/11, 19.30) για τη 10η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ο Λιβάι Γκαρσία μίλησε για την αναμέτρηση και τόνισε πως κλειδί για την Ένωση θα είναι το να ακολουθήσει το πλάνο που θα καταστρώσει πριν το ματς.

Οι δηλώσεις του Λιβάι Γκαρσία στον OPAP:

Αρχικά για το ντέρμπι δήλωσε: "Όλοι ξέρουν τη σημαντικότητα αυτού του αγώνα. Είναι ένα ντέρμπι αρχικά και είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να νικήσουμε και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη".

Για το κλειδί στο ματς με τον Ολυμπιακό: "Το κλειδί για το ματς είναι να είμαστε τεχνικά σωστοί στο πλάνο μας και να το ακολουθήσουμε πιστά. Από εκεί και πέρα είναι δύσκολο παιχνίδι, χρειαζόμαστε μαχητικό πνεύμα. Είναι πολύ σημαντικό να σκοράρουμε και να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας".

Για τον κόσμο: "Ξέρουμε πόσο εκπληκτικοί είναι οι οπαδοί μας. Θα είναι πολύ ωραία να τους έχουμε μαζί μας την Κυριακή, να βρούμε τα γκολ και να πάρουμε τη νίκη".

Για το εάν θα ήθελε να σκοράρει κόντρα στον Ολυμπιακό: "Εννοείται πως θέλω. Το να βάζει γκολ εντός έδρας είναι πάντα κάτι το διαφορετικό και το θέλω πολύ. Θέλω να σκοράρω με τον Ολυμπιακό".

Για το τι έχει αλλάξει ο Αργύρης Γιαννίκης: "Είναι πολύ πιο οργανωμένα τα πράγματα με τον νέο προπονητή. Η ένταση και ό,τι κι αν κάνουμε είναι σε υψηλότερο επίπεδο. Δουλεύουμε σκληρά ως ομάδα και προσπαθούμε να πιστεύουμε ο ένας στον ένας στον άλλο περισσότερο. Αυτό είναι και ένα στατιστικό της επιτυχίας".

Για το αν μπορεί η ΑΕΚ να επιστρέψει στους τίτλους: "Πιστεύω στην ομάδα και όλους γύρω από αυτή. Αν δουλέψουμε σωστά και όλοι μαζί μπορούμε να φτάσουμε σε τρόπαια".

ΑΕΚ - Ολυμπιακός Με Live Ηχητική Περιγραφή

ΑΕΚ - Ολυμπιακός σε ζωντανή, ηχητικη περιγραφή στο MatchCenter του SPORT24 από τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Βαγγέλη Αρναούτογλου! Το SPORT24 θα είναι παρών στην σημαντική αναμέτρηση του ΑΕΚ-Ολυμπιακού για την Super League Interwetten με live ήχο και περιγραφή από το OAKA! ΑΕΚ - Ολυμπιακός σε ζωντανή μετάδοση στο www.sport24.gr

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ