ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στη Χάιντουκ ο Λιβάγια μέχρι το τέλος της σεζόν

Ο Μάρκο Λιβάγια
Ο Μάρκο Λιβάγια EUROKINISSI SPORTS

Τη φανέλα της Χάιντουκ Σπλιτ θα φορά μέχρι το τέλος της σεζόν ο Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ. Θα είναι συμπαίκτης με τον Δημήτρη Διαμαντάκο.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Μάρκο Λιβάγια. Ο ατζέντης του Κροάτη επιθετικού, Βιντσέντσο Καβαλιέρε, ανακοίνωσε ότι θα φορά τη φανέλα της Χάιντουκ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ουσιαστικά επιστρέφει στην ομάδα του Σπλιτ, στα τμήματα υποδομής της οποίας θήτευσε από το 2008 έως το 2010. Επαναπατρισμός μετά από έντεκα χρόνια, καθώς το 2010 την άφησε για την Ίντερ.

"Επιστρέφω σπίτι μου μετά από τόσο καιρό και είμαι έτοιμος για νέες ευκαιρίες και προκλήσεις. Θέλω να πετύχω τους κοινούς στόχους που έχω με την αγαπημένη μου ομάδα και να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα", υποστήριξε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Χάιντουκ.

Στο Σπλιτ υπάρχει ήδη ένας Έλληνας, καθώς τη φανέλα της ομάδας φορά ο Δημήτρης Διαμαντάκος. Εκεί αγωνίζεται και ο πρώην μέσος των ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα, Ζάιρο.

Ο 27χρονος δεν είχε κρύψει και παλαιότερα την επιθυμία του να επιστρέψει στη Χάιντουκ, άλλωστε το είχε δηλώσει και σε συνέντευξη σε media της πατρίδας του.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ