ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ

Λιβάγια: Αποσύρθηκε από την εθνική Κροατίας σε ηλικία 30 ετών

Ο Μάρκο Λιβάγια
Ο Μάρκο Λιβάγια 2023 DARKO BANDIC/AP IMAGES

Ο Λιβάγια την Κυριακή το απόγευμα προχώρησε σε μια ανακοίνωση που προκάλεσε σοκ στο ποδόσφαιρο της Κροατίας καθώς έκανε γνωστό πως δεν θα συνεχίσει να παίζει με τη φανέλα της Εθνικής του ομάδας.

Την απόφαση να αποσυρθεί από την Εθνική Κροατίας πήρε ο Μάρκο Λιβάγια την οποία και γνωστοποίησε την Κυριακή το απόγευμα και προκάλεσε σοκ στο ποδόσφαιρο της Κροατίας.

Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ και νυν της Χάιντουκ Σπλιτ τον Ιούνιο του 2023, λίγο πριν τις αναμετρήσεις της Κροατίας για για την τελική φάση του Nations League, είχε γίνει έξαλλος με έναν οπαδό που παρακολουθούσε την προπόνηση της εθνικής και μάλιστα είχε ανέβει στα κάγκελα για να του επιτεθεί.

Δεν αποκλείεται τα όσα έγιναν μετά το συγκεκριμένο συμβάν να επηρέασαν τον Λιβάγια που πήρε αυτή την απόφαση σε ηλικία 30 ετών και ενώ ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ομάδας.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

"Μετά από πολλή σκέψη, πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από την εθνική ομάδα της Κροατίας, για την οποία ενημέρωσα πριν από αυτό το δημοσίευμα την Κροατική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Στον προπονητή και στο επιτελείο είμαι ευγνώμων για τον χρόνο που πέρασα στην εθνική ομάδα και την αναγνώριση σαν παίκτης, και θα μείνει πάντα στην καρδιά μου το χάλκινο μετάλλιο στο Κατάρ, η ατμόσφαιρα που υπήρχε ανάμεσα στους συμπαίκτες και η χαρά στο σύνολο της χώρας λόγω της μεγάλης επιτυχίας.

Είμαι περήφανος για κάθε παράσταση για την πατρίδα μου και θα ήθελα η εστίαση και η θετικότητα να κατευθύνονται στους παίκτες, ελπίζω να αντιμετωπίσουν τα επόμενα σημαντικά ματς με ειρήνη και χωρίς εντάσεις. Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη σας, και εύχομαι στην εθνική ομάδα ευτυχία και επιτυχία τώρα και στο μέλλον".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ