ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Λιονέλ Μέσι: Αποχώρησε τραυματίας στο 37' στην τεσσάρα της Ίντερ Μαϊάμι με την Τορόντο FC

Ο Λιονέλ Μέσι
Ο Λιονέλ Μέσι 2023 JOSHUA A. BICKEL/AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε τραυματίας στο 37' του αγώνα της Ίντερ Μαϊάμι με την Τορόντο FC (4-0), με τον ίδιο μάλιστα να ζητά αλλαγή. Χάνει σίγουρα την Ορλάντο Σίτι, μάχη να προλάβει τον τελικό του U.S Open Cup εναντίον του Χιούστον.

Η Ίντερ Μαϊάμι συνέτριψε με 4-0 την Τορόντο FC, αλλά δεν το πανηγύρισαν ιδιαίτερα στην ομάδα της Φλορίντα, ούτε ο Τάτα Μαρτίνο, ούτε οι φίλαθλοι. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως αποχώρησε τραυματίας στο 37ο λεπτό ο Λιονέλ Μέσι, με τον ίδιο μάλιστα να ζητάει την αλλαγή, προφανώς διότι δεν ήθελε να κάνει μεγαλύτερη ζημιά.

Προφανώς, λοιπόν, άπαντες είναι σε αναμμένα κάρβουνα και περιμένουν να δουν τι έχει ο Αργεντινός σούπερ σταρ, ενώ από το ματς αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα και ο Τζόρντι Άλμπα μόλις λίγα λεπτά νωρίτερα.

Ο Μέσι θα υποβληθεί σε εξετάσεις και όλοι αγωνιούν αν θα προλάβει του τελικό U.S Open Cup εναντίον του Χιούστον στις 28 Σεπτεμβρίου. Την Δευτέρα, η Ίντερ Μαϊάμι παίζει στην έδρα της Ορλάντο Σίτι για το MLS, παλεύοντας να προλάβει τα playoffs και ο Pulga δεδομένα θα είναι εκτός, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί περισσότερο.

Στα του αγώνα, ο Φακούντο Φαρίας άνοιξε το σκορ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου. Στο 54' και στο 87' πέτυχε δύο γκολ ο Ρόμπερτ Τέιλορ, ενώ ένα ακόμη τέρμα πέτυχε ο Μπέντζαμιν Κρεμάσκι στο ενδιάμεσο (73').

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ MLS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ