LIGUE 1

Λιόν: Το τρομερό στατιστικό που τη στέλνει ήδη στη Ligue 2

Οι παίκτες της Λιόν πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Παρί για τη Ligue 1 2022-2023 στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Κυριακή 2 Απριλίου 2023
Οι παίκτες της Λιόν πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Παρί για τη Ligue 1 2022-2023 στο "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι | Κυριακή 2 Απριλίου 2023 © 2023/AURELIEN MORISSARD/AP IMAGES

Το βαρέλι της αγωνιστικής κατρακύλας για τη Λιόν δεν έχει πάτο, με τη γαλλική ομάδα να δέχεται ακόμα μια ήττα στη Ligue 1 και να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ, βάσει στατιστικής, στον υποβιβασμό.

Δεν λέει να ορθοποδήσει η Λιόν, καθώς το βράδυ της Τετάρτης (06/12) υπέστη την 9η ήττα, 3-0 από τη Μαρσέιγ, και τρίτη συνεχόμενη στο γαλλικό πρωτάθλημα, με συνέπεια να είναι ουραγός και ο υποβιβασμός να της κλείνει... το μάτι.

Οι δύο αλλαγές προπονητή από το ξεκίνημα της σεζόν και η χειρότερη άμυνα με 27 γκολ παθητικό λένε ένα μεγάλο μέρος της αλήθειας για την αγωνιστική κατρακύλα των Γκον. Το πιο ανησυχητικό, όμως, είναι ένα τρομερό στατιστικό που δεν έχει καταφέρει να υπερβεί κανένας σύλλογος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Opta, καμία από τις τελευταίες 14 ομάδες που έχουν συγκεντρώσει 7 ή λιγότερους βαθμούς μετά από ήταν ολοκλήρωση της 14ης "στροφής" της Ligue 1, δεν έχει γλιτώσει τον υποβιβασμό στο τέλος της σεζόν.

Ο υπηρεσιακός προπονητής της Λιόν, Πιέρ Σαζ, συμμερίζεται τον κίνδυνο, όπως αποκάλυψε και στις χθεσινές (06/12) δηλώσεις του μετά τη συντριβή από τη Μαρσέιγ, με το αγωνιστικό, ωστόσο, μέλλον της γαλλικής ομάδας να προμηνύεται δυσοίωνο.

TAGS LIGUE 1 ΛΙΟΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ