LIGUE 1

Λιόν - Στρασβούργο 3-1: Άνετη επικράτηση για τους λιονέ

Οι παίκτες της Λιόν πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στο Στρασβούργο
Οι παίκτες της Λιόν πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στο Στρασβούργο © 2021 LAURENT CIPRIANI / AP IMAGES

Η Λιόν επικράτησε με άνεση του Στρασβούργου, νικώντας με 3-1, χάρη στα τέρματα των Μούσα Ντεμπελέ, Ντεναγιέρ και Πακετά.

Η Λιόν νίκησε το Στρασβούργο με 3-1 στο Παρκ Ολυμπίκ για την πέμπτη αγωνιστική της Ligue 1 και έφτασε τους οκτώ βαθμούς σε πέντε αγωνιστικές.

Οι παίκτες του Μπος μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο όγδοο λεπτό με τον Ντεμπελέ. Ο Γκιμαράες έκανε τη βαθιά μπαλιά προς τον Ντεμπελέ, αυτός κοντρόλαρε την μπάλα και έκανε το σουτ με ωραίο γυριστό, με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί παραθυράκι του Σελς.

Στο 64' ήταν η σειρά του Ντεναγιέρ να χριστεί σκόρερ. Ο Σακίρι εκτέλεσε πλασαριστά το κόρνερ από τα δεξιά και πήρε εκ νέου την μπάλα εκτός περιοχής, με τον Βέλγο στόπερ με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Πακέτα σημείωσε το τρίτο γκολ για τους "λιονέ", έπειτα από εκπληκτική κάθετη μπαλιά του Χουσέμ Άουαρ. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός με εκπληκτικό τσίμπημα της μπάλας έκανε το 3-0. Το Στρασβούργο αρκέστηκε στο να μειώσει απλά στο σκορ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντιαλό.

Λιόν: Λόπες, Γκούστο, Ντεναγιέρ, Ντιομάντε (61' Μπόατενγκ), Έμερσον, Γκιμαράες (90' Κεϊτά), Μέντες (61' Κακερέ), Σακίρι (75' Πακέτα), Εκαμπί (75' Τσέρκι), Άουαρ, Ντεμπελέ

Στρασβούργο: Σελς, Γκιλμπέρ (65' Ντιαλό), Ντζίκου, Περίν (77' Νιαμσί), Λε Μαρσάντ, Κάτσι (45+1' Λίεναρντ), Τόμασον, Πρσιτς (65' Αχολού), Μπελαγκάρντ, Αζόρκ, Γκαμεϊρό (77' Ματζίντ)

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία της Ligue 1:

TAGS LIGUE 1 ΛΙΟΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ