ΓΑΛΛΙΑ

Η Ρεντ Σταρ αποκλείστηκε από τη Λιόν, όμως οι οπαδοί της πρόλαβαν να στήσουν πάρτι στις ταράτσες

Οι φίλοι της Ρεντ Σταρ πανηγυρίζουν το τέρμα που πέτυχαν κόντρα στη Λιόν
Οι φίλοι της Ρεντ Σταρ πανηγυρίζουν το τέρμα που πέτυχαν κόντρα στη Λιόν PRINT SCREEN / GLOMEX

Η Λιόν απέφυγε για λίγο τον ταπεινωτικό αποκλεισμό από τη Ρεντ Σταρ στο Κύπελλο Γαλλίας, ομάδα τρίτης κατηγορίας, καθώς την απέκλεισε στη διαδικασία των πέναλτι, ωστόσο οι φίλοι των γηπεδούχων έστησαν πάρτι στις ταράτσες, πανηγυρίζοντας τα τέρματα της ομάδας τους.

Η Λιόν προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γαλλίας, αποκλείοντας τη Ρεντ Σταρ από τη διαδικασία των πέναλτι, με την κανονική διάρκεια να λήγει 2-2-. Ο Ρούντι Γκαρσία επέλεξε να κάνει ροτέισον στα μετόπισθεν, χρησιμοποιώντας βασικούς ποδοσφαιριστές κυρίως στην αιχμή. Παρ' όλα αυτά οι φίλοι της Ρεντ Σταρ έστησαν το δικό τους πανηγύρι στις ταράτσες.

Η Λιόν πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο μέρος Λιόν, χάρη στα τέρματα των Πακέτα 28' και Ντεπάι στο 45', με τον Βραζιλιάνο πρώην μεσοεπιθετικό της Μίλαν να τον τροφοδοτεί.

Οι φιλοξενούμενοι θεώρησαν ότι η υπόθεση πρόκριση ολοκληρώθηκε, ωστόσο λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς η Ρεντ Σταρ βρήκε δύο γκολ με τον Παπέ Μέισα Μπα στο 61' και τον Τζίμι Ρόιγ στο 74'. Οι φίλοι των γηπεδούχων, οι οποίοι βρίσκονταν στα μπαλκόνια, πανηγύρισαν με θερμό τρόπο, εκτοξεύοντας βεγγαλικά από τις ταράτσες.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταία σφύριγμα της λήξης με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στη διαδικασία των πέναλτι.

Στα πέναλτι οι παίκτες της Λιόν ευτύχησαν να σκοράρουν πέντε φορές, με τον Ντιέγκο Μίτσελ της Ρεντ Σταρ, που πέρασε ως αλλαγή στο 83', να χάνει το τέταρτο πέναλτι και να στερεί από την ομάδα του την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ρεντ Σταρ: Αντισεάμ, Λαμπόρ (46' Ντορεμούς), Καραμοκό, Νταιλέ, Γκαμπαουί, Ρόιγ (83' Μίτσελ), Κούκου (59' Τζαμπανά), Σιχ Εντόι, Μαγιόρο Εντόι, Μέισα Μπα, Μπιζέ (66' Ντουράντ)

Λιόν: Πόλερσμπεκ, Ντε Σίλιο, Μαρσέλο, Ντιομάντε, Μπαρντ (83' Ντεναγιέρ), Μέντες, Γκιμαράες, Κακερέ (82' Σουμαρέ), Πακέτα, Τσέρκι, Ντεπάι (66' Εκαμπί)

Photo Credits: Print Screen / Glomex

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΛΙΟΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ